![]() |
#11 |
![]() -Saat kaç ? 20.39
2-İsim? fatih 3-Doğum tarihin ve burcun ne ? 21.10.1983 terazi 4-Dövmen varmı ? hayır 5-HıçkırıkLara boğuLarak ağLayacak kadar a$ık oLdugun oLdumu? evet 6-Pepsi mi Coca coLa mı ? hiçbiri şalgam 8-Tercih ettiğin rakam ? 7 9-Sevdiğin müzik türü? halk müziği 10-En sevdiğin çiçek ? kırmızı gül 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? bel altı 12-Sevdiğin renkLer? kırmızı,beyaz,mavi,turuncu 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? yaptığım işte lider konumda 14-A$ıkmısın? akpartiye 15-AiLeiLen mi tek mi? arkadaşımla 16-Tuttuğun takım ? fenerbahçe 17-OLmazsa oLmazın ? 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? var 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? hiçbirşeyi 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? çok şükür yaşıyorum 21-En nefret ettiğin hareket? el hareketi 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? kimseyi seçmezdim kendim olmak en güseli 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? başbakanım allah seni başımızdan eksik etmesin 24-Takma adın ? fati06 25-En sevdiğin spor? futbol 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? evet utangaç 27-Konu$tuğun diLLer? türkçe 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? allah razı olsun 29-$imdi saat kaç? 20.43 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? anadolu üni |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|