![]() |
#21 |
![]() Ben Büyükanıt paşamın darbeci olduğuna da inanmıyorum.Onu darbeyi savunarak karaşıyorsunuz bilmem farkında mısınız?
Ancak Kemalist olmamanıza sevindim bir Kemalistin darbeci olması benim pek hoşuma gitmiyor da... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
![]() Alıntı:
Kendini kemalist olarak gösterip, maske olarak kullananlara haiz yazılmıştır. Üstüne alındı isen, bilemem. Bizim niyetimiz bu idi. Sevgilerimle ... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() Hem Atatürkçü hem darbeci çok komiksin sen yaaaaa
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() Eksik kalan buydu 9 mart 1971 de yapılamadı
ordu mudahalesini zorunlu goren radikal subaylarin 8 mart 1971 tarihinde hazirladigi ultimatom: 1- tarafli oldugu kesinlikle kanitlanmis olan cumhurbaskani cekilmelidir. 2- yoksul halkimizin sirtina yuk olmaktan baska ise yaramayan parlamento dagitilarak isci, koylu ve devrimcilerden bir halk konseyi kurulmalidir. 3- dusuk hukumet uyeleri ile parlamenterler ve sucluluklari bilinen yoneticiler yargilanmali, suclari kesinlesenlerin tum mallarina el konulmalidir 4- bankalar, dis ticaret, sigortalar, agir sanayi, petrol ve madenler ile tum yabanci sermaye devletlestirilmelidir. 5- agalarin elinde bulunan topraklar alinarak kurulacak toprak komitelerince topraksiz koylulere parasiz dagitilmalidir 6- ulkemizin bagimsizligina golge dusuren amerikan usleri derhal millilestirilmelidir. 7- ataturkcu aydinlara yapilan baski ve iskenceler derhal durdurulmalidir. 8- oldurulen genclerin katilleri bulunarak yargilanmalidir. 9- ataturkcu anti-emperyalist dis politikaya donulmelidir. 10- ulkemiz nato'nun ucuz asker deposu olmaktan cikarilarak nato ve cento andlasmalari gozden gecirilmelidir. 11- ceza kanununda gerekli degisiklikler yapilarak tutuklu bulunan aydinlar ve devrimciler derhal serbest birakilmalidir 12- koklu donusumleri gerceklestirecek bir devrim hukumeti kurulmalidir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
![]() Alıntı:
EVET halka sorsan bunları istermisin yuzde 90 evet der? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
![]() yazık artık kendi kendine konuşmaya başladı :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() Halk adına konuşan, imzasında darbe vurgulayan, "kemalistim" diye avunan avarelerin, avundukları oyuncakları da ellerinden alınınca ne ile avunurlar, neyi savunurlar zamanla göreceğiz. ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
![]() Temiz kalp gerçekten kalbin fazla temizo generallere mi o kadar güvendin o Atatürkçü generaller ilk ziverbey köşkünde İlhan Selçuk ve arkadaşlarını işkencelerden geçirdiler...
İlk o generaller o sevundukları amerikan üsleri kaldırılsın diyen gençleri astılar.... O generaller nato ya bağımlılığı savunan Kenan Evren'leri yetiştirdiler...Süleyman Demirelleri iktidar yaptılar... Saçmalama...Aç gerçekleri oku..Foruma muhalif biri olarak seni bu saçmalayan halinle görünce içim acıdı... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
![]() Alıntı:
Bizde Atamızın actıgı yolda sehit oluruz ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |