Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 06-07-2008, 12:53   #41
Kullanıcı Adı
mavera34
Standart 'Kızım ben Başbakan...'
Alıntı:
yalçın Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
mavera34 Nickli Üyeden Alıntı
marifet öğrenci aramakta değil marifet imf siz ,işbirliksiz,abd sömürüsüsünden uzak bir program uygulamak.. marifet kadrolara yerleşmek için ,menfaat için Ak Parti ye oy vermemek!!!

marifet dini görüşlü olmak..
marifet sultan fatih görüşünde olmak..
marifet abd siz de olur demek!!!
marifet dik durmak...
marifet milli görüşlü olmak..
Aslında güzel kardeşim marifet sizin gibi olup , içimİzdeki sistem sahiplerini ilelebet canlı tutmak , sistemi en zirve mutlak tek güç kılmak,aslında sistemi var eden ve ona güç veren senin o düşüncelerin bunu öğrendiğinde marifetin ne olduğunu öğreneceksin inşaALLAH
yani diyosun ki marifet sayısal çoğunluğun yanında olmak..o zaman korkarım ki senin chp nin de bir gün yanında olma ihtimalin var..

bak kardeşim..

marifet "siz kimi seviyorsanız onunla haşrolursunuz" ayetini umursamakta..

marifet " Büyük beyinler fikirleri, orta beyinler olayları, küçük beyinler ise kişileri konuşur.
HYMAN RICKOVER " özdeyişini benimsemekte..

marifet uhud ve bedir savaşının içeriğini iyi bilmekte..yani sayının önemi olmadığının en iyi ıspatı olan savaşlar..

marifet "Haklı olduğu halde bile çekişmeyi bırakan kimseye Cennet'in avlusunda bir köşk verileceğine, yalan söylemekten kaçınan kimseye Cennet'in ortasında bir köşk takdim edileceğine, ahlâkı güzel olan kimseye de Cennet'in en güzel yerinde bir köşk sunulacağına ben kefilim. " (Ebû Dâvud, Edeb, 7)" hadisini kabul etmekte..

marifet " Ey Peygamber! Müminleri cihada teşvik eyle. Eğer sizden sabredecek yirmi kişi olursa ikiyüze galip gelirler ve eğer sizden yüz kişi olursa kâfirlerden bin kişiye galip gelirler. Çünkü onlar hakkı ve akıbeti düşünmeyen anlayışsız bir kavimdirler..enfal 65 " ayetine iman etmekte..
mavera34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-07-2008, 12:57   #42
Kullanıcı Adı
mavera34
Alıntı:
asimov Nickli Üyeden Alıntı
Bu sekiz ülke Türkiye, İran, Pakistan, Bangladeş, Malezya, Endonezya, Mısır ve Nijerya.
Ancak birşeyi unutuyorsun , Dünya'da söz sahibi olan kaç ülke var bu saydıklarının içinde ? Muhakkak birlik misyon itibarıyla çok ehemmiyetli ancak sorunları çözebilecek mahiyete sahip değil çünkü sorunlarımız sanıldığı kadar küçük değil ! Mesela terör sorununu çözmek için bu ülkelerden iran dışındaki hangi ülke yardımcımız olabilir o da zaten kendi teröristleriyle ugrasıyor !
hocamızın hangi ülkelerle birlik oluşturması gerektiğini senden daha iyi bildiğini akp lilerde kabul ederler mutlaka..
mavera34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-07-2008, 13:10   #43
Kullanıcı Adı
ENGİNEER
Alıntı:

hocamızın hangi ülkelerle birlik oluşturması gerektiğini senden daha iyi bildiğini Ak Parti lilerde kabul ederler mutlaka..
Erbakan'ın bu işleri bizden iyi bileceğini düşünüyorsunuzda kendinizin neden Erdoğan'dan daha iyi düşündüğünü sanıp etmedik laf bırakmıyorsunuz bilmiyorum...

Bu aslında sizin gözünüzde Erbakan'ın insan değil farklı bir varlık haline gelmesi gibi...
Alt 06-07-2008, 13:23   #44
Kullanıcı Adı
kod adı istanbul
Alıntı:
maviinsan Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Berika Nickli Üyeden Alıntı
genel merkez binası da gidecek :'(
evet.Ona çok üzülüyorum.Kapatılmak neyse de bütün maddi varlığımız,gayrimenkuller,,,hepsi hazineye geçecek :'(
İşin yoksa sıfırdan parti kur..offf.. > :'(

parti buna önlem alamaz mı acaba?Mal varlığı güvenilir kişilerin üzerine devredilse falan..yeni partiyi kurduktan sonra tekrar geri alırız :o
alabilir...çünkü fazilet partisi döneminde parti kapatma gündeme geldiğinde ve Ak Parti nin kurulma aşamasında Ak Parti ye geçen kardeşlerden biliyorum...gidenlerin çoğu fazilet partisinin genel merkezinde işlerine ne yarayacaksa götürmüşlerdi...bilgisayarlar ve arabalar...gerçi izinsiz yapmışlar ...burdada öyle yapsınlar kapatılmadan diğer partiye aktarım yaparlar...burada ki izinli olur muhtemelen
kod adı istanbul isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-07-2008, 13:28   #45
Kullanıcı Adı
angelep
Muhalefete inat kurulan adaletsiz mahkemelere inat böyle bir başbakanın AKGENCİ olmaktan gurur onur ve şeref duyuyorum.Rabbim sizlere hidayet versin eğer ıslah olmayacaksanız da helak etsin ibret olasınız >
angelep isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-07-2008, 13:34   #46
Kullanıcı Adı
Müntesip
Alıntı:
hocamızın hangi ülkelerle birlik oluşturması gerektiğini senden daha iyi bildiğini Ak Parti lilerde kabul ederler mutlaka..
Onda şüphemiz yok siz müreffeh olun ancak,sadece bu ülkelerle birlik olmanın yetmycegini de Basbakanımız herkesten iyi biliyor ;)
Müntesip isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-07-2008, 14:54   #47
Kullanıcı Adı
Agd_İntifada
Alıntı:
angelep Nickli Üyeden Alıntı
Muhalefete inat kurulan adaletsiz mahkemelere inat böyle bir başbakanın AKGENCİ olmaktan gurur onur ve şeref duyuyorum.Rabbim sizlere hidayet versin eğer ıslah olmayacaksanız da helak etsin ibret olasınız >
Yazık şu yorumu yazan ve kendini ak zanneden gence..
Agd_İntifada isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-07-2008, 15:07   #48
Kullanıcı Adı
ofli
Halkın içinden olmak böyle bir şey olsa gerek...
ofli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-07-2008, 16:47   #49
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Başbakanımızın bunun gibi dah önceden yaptığı çok şey vardı
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-07-2008, 19:32   #50
Kullanıcı Adı
angelep
Alıntı:
Agd_İntifada Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
angelep Nickli Üyeden Alıntı
Yazık şu yorumu yazan ve kendini ak zanneden gence..

[b]ne diyorsun sen be sinek vızıltısından başka birşey değilsin yazık diyebilmek için ne üstün vasfın var çok merak ettim biçare zavallı >[/b
]
angelep isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)