![]() |
#21 |
![]() Nur Suresi31.Ayet: Mü'min kadınlara da söyle, gözlerini haramdan sakınsınlar, ırzlarını korusunlar. (Yüz ve el gibi) görünen kısımlar müstesna, zînet (yer)lerini göstermesinler. Başörtülerini ta yakalarının üzerine kadar salsınlar. Zinetlerini, kocalarından, yahut babalarından, yahut, kocalarının babalarından yahut oğullarından, yahut üvey oğullarından, yahut erkek kardeşlerinden, yahut erkek kardeşlerinin oğullarından, yahut kız kardeşlerinin oğullarından, yahut müslüman kadınlardan, yahut sahip oldukları kölelerden, yahut erkekliği kalmamış hizmetçilerden, yahut da henüz kadınların mahrem yerlerine vakıf olmayan erkek çocuklardan başkalarına göstermesinler. Gizledikleri zinetler bilinsin diye ayaklarını yere vurmasınlar. Ey mü'minler, hep birlikte tövbe ediniz ki kurtuluşa eresiniz!(DİYANET MEALİ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() ebu lehebin torunu ''Onlar ağızlarıyla Allah'ın nurunu söndürmek istiyorlar.Onlar istemesede Allah nurunu tamamlayacaktır.'' ebu lehebin torunundan başka bir söz duymayı beklemekte yanlış olurdu.Allah'ın ayetleri mü'minlerin imanını arttırır.Kafirlerin de küfrünü arttırır.Kafirler için yaşasın cehennem .... Bu kadının Mecliste yeri yoktur gereken neyse en kısa zamanda yapılmalıdır .... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() erkek egemen anlayışın ürünü olduğunu kaydederek.........diyen canan arıtman'ın aslında,
eşi daha öncede belirttim, mason localarının biraderi'dir..........ve bu adamlar kadınları tanımazlar yani adam yerine koymazlar, değeri beş para bile etmez, localarda........ galiba o açıdan kendiside hemşire olarak algılanılmaktan memnun. kaç para ettiğini biliyor ya................. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() çıkıp çatır çatırr soracaksın, senin eşin madem birader ve sende madem hemşiresin, ya kardeşim ne işin var kadın hakları örgütünde chp de falan, git evine kocanın dizinin dibinde otur....... yani kocaları öyle diyor, ben değil..... ben sadece tercümanım...........
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
![]() Hımm....Bin tane laf geliyor da hiç biri edepli değil.
Şimdi ben bu kadına öküzün dişisi de oluyomuş desem olmaz. Demeyeyim o zaman. ................ Saygılar. :P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
![]() Birgün inşallah o başörtüsüne muhtaç olursun
![]() |
|
![]() |
![]() |
#27 |
![]() BAŞÖRTÜMÜZ'Ü GENLERiMiZ LE TAŞIYACAĞIZ GELECEK NESiLLERE... Kalemimizle, Şiirimizle ve yüreğimizle. Zulümlerinizi öyle nakşedeceğiz; öyle ilmek ilmek işleyeceğiz ki yüreklere; nesillerce lanet okunacak size.
CiCi SöZLERiNE KARşILIK MASALARINA KOYUP ÇIKARACAĞIMIZ BiR DiN TAşIMIYORUZ YÜREĞiMiZDE... Rabbim sen ve senin gibiler'e hidayet nasib etsin. Başörtümüz için o küçücük beynini yorma,çünki başörtümüz senin o küçük beyninin almayacağı kadar büyük,değerli,önemli bizim için. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
![]() şimdiki fahişeler türban takmıyor.o halde sayın canan hanımın öngörüsüne göre,kendisi benim gözümde kefahişedir,sürtüktür,yosmadır,hafif meşreptir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|