![]() |
#1 |
![]() Verem imiş hastalığım,dediler ki çaren yok
Yanıyorum hararetten bir yudum su veren yok Bu hastalık,kırdı benim kanadımı kolumu Ben yavruma doymamışken ayrı koydu yolumu Öleceğim ciğer parem,iyi dinle sözümü Canım yavrum,belki artık hiç göremem yüzünü Kimse yok ki,bırakayım seni emin ellere Sen ağlarken,ben kabirde bakar mıyım güllere Ne olursun hiç ağlama,çatma hilal kaşını Kimsesiz sin minik yavrum,kimler siler yaşını Kimler seni doyuracak,kimler seni soracak Kimler kızım gelin olmuş diye,hayal kuracak Ah bilseydin senin için,ne hayaller kurmuştum Bir gün kızım büyür diye,hep düşünüp durmuştum Bu feryadım sitem değil,ben razıyım kadere Körpe kuzum,mini kalbin dayanır mı hasrete Küçüksün dünya seni,harap eder bebeğim Seni böyle kundağa,nasıl koyup gideyim Yapa yalnız çekemez sin,bu hayatın derdini Ne olur yavrum,sakın üzme,harap etme kendini Son bir defa kundağına,sararken ağladım ALLAH büyük,seni korur diye,ümit bağladım Bir gün büyür düşünürsen,annem,babam kim diye Bir fatiha oku yeter,senden bize hediye Gel son defa koklayayım,ölüm vaktim yaklaştı Karşımda dur seyredeyim,nefeslerim sıklaştı Ne o yavrum ağlıyorsun!sus ağlama bir daha Gidiyorum artık ben,seni ısmarladım ALLAH’A…..
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() çok güzle yazılmış bir şiir ama insanı hüzünlendiriyor.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() uff çok zor bi durum ya :'(
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() süperrr
yazar kim bu şiirin |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Ne kadar içten ve duygusal,çok güzelmiş..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ana yüreği işte ölürken bile kendini değil yavrusuna ne olacağını düşüyor.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |