Yahu arkadaşım adam iktisatçı iktisatçı ... ben ne diyorum sen ne diyorsun ... Hatamı ? evet hata ... eeee daha hala neyi tartışıyorsun ?
Alıntı:
Mhp mi? kendileri basörtüsüne destek vermislerdir oy oranlari yüzde 14 dür ve yüzde 53 ün icinde degildirler ?
|
MHP ile AKP nin başörtüsü hakkındaki görüşleri paralel değil , bunu unutmayalım. MHP başörtüsünü bayrak olarak görmüyor ama Akp öyle görüyor , bana anlatmayın bura yok hayır öyle değil diye ... "Rektörler başörtüsünün önünde selam duracak" diyen bir ekolün uzantısı değilmi Akp ? içerisinde bu ekolün insanları yokmu ... var.
DTP yi hiç sallamıyorum bile bana kalkıp İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını ezbere söyleseler yine umursamam sizlerde işinize geldiği yerde bunları umursayarak kullanarak bir yere varamazsınız.
Üniversiteler için pek tabiiki yasal düzenlemeler yapılabilirdi ama Akp ne istedi anayasa değişikliği istedi , bana kalkıpta teknik detaylardan bahsetmeyin burada bu iş üniversiteler için çok değişik yöntemlerle her kesimin onayını alacak şekilde çözülebilirdi , bu bir gerçek ... Anayasayı değiştirme çabası nereden çıkıyor.
Alıntı:
Gelelim o kizlarin söylediklerine biz ne diyoruz onlarin söyledikleri onlari baglar, nasil rejim istedikleride onlari baglar orasi senide, benide enterese etmez!..
onlar birey olarak kendi görüslerini belirtmistir, bir partinin yada bir zümrenin temsilcisi degildirler zaten fikirlerininde kendilerini bagladigini söylemistir o halde onlarin görüsleri üzerinden birilerini hedef gösterme hakkini nereden buluyorsunuz!...
|
İşiniz gücünüz bu zaten , işinize gelmedimi bizden değil ama içten içe destek ... Neyi inkar ediyorsunuzki ...
Alıntı:
buyrun basörtüsü yada diger konularda referandum yapalim bakalim sonuc ne cikacak, cumhrurbaskanligi referandumunda nasil bir sonuc cikti!...
öyle bol keseden sallarsaniz bu sonuclar size tokat gibi vurulur!..
|
Başbakan demişti referandumlara alışın diye ... tamam yapalım bakalım ne olacak ... keşke yapılsa böyle birşey ama yapmaz bu hükümet. Cumhurbaşkanlığı ile ilgili referandum öncesi ibreler tamamen Akp yönündeydi , mazlumu oynamalar , e-muhtıra ...vs. Şartlar değişti artık o desteği alamayacaksınız çünkü bu ülke yine gerildi yine gerildi , geçmiş hükümetlerden bir farkınız kalmadı.