![]() |
#1 |
![]() Tuncay'dan Gül ve Kılıç'a akıl almaz hakaretler (VİDEO)Bu gece yayınlanacak olan 32. programına konuk olan Kanaltürk'ün eski sahibi Tuncay Özkan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'a akıl almaz hakaretlerde bulundu.
Bu gece Kanal D'de yayınlanacak olan 32. programına konuk olan Tuncay Özkan, Kanal D Ana Haber'de bir kısmı yayınlanan programda Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü İbda-C'ci olmakla suçladı. Daha önce terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan ile fotoğraf çektiren ve Ergenekon terör örgütü üyesi olduğu iddiasıyla Tekirdağ Cezaevi'nde bulunan İşçi Partisi lideri Doğu Perinçek'in sahibi olduğu Aydınlık dergisini elinde sallayan Tuncay Özkan, Kanaltürk'ün satışı, CHP ile olan bağlantıları konusunda sorulara muhatap kaldı. Özkan, bu soruları cevaplamak yerine elinde salladığı Aydınlık dergisiyle, "Anayasa Mahkemesi'nin İBDA-C'ci Başkanı" diye Haşim Kılıç'a ithamlarda bulunurken, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül için de, "Sizin Cumhurbaşkanınız" ifadelerini kullandı. Özkan, bir sonraki seçimlere de gireceğini ve 22 Temmuz'da AK Parti'nin aldığı 16 milyon oyu alacağını iddia etti. Video ---------> http://www.habervakitim.com/videovaktim.php?id=KANALD_1 32.gün bugün 00:30 da,izleyin gülün :-*
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Kesinlikle izleyin...
Nazlı Ilıcak'ın yanı sıra tavsiyem FİKRİ AKYÜZ'e dikkat edin..Mükemmel bir adam..Tuncay eminim rezil oldu..Bekliyorum programı ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() 16 milyon oymu alacakmış :D işte ikinci cem uzan vakası buda benzini beleşe verir kesin :D
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() 2364 kişilermiş her biri 2 biner oy kullanırsa o dediği olur... 8)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() gülmek için izlemek lazım
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() yahu ne izliyorsunuz reytingi yükseltmeyin :D yatın uyuyun :D
|
|
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
![]() Komedi dükkanı yokken napalım işimiz tuncay düştü ![]() Bu sitedekilerle parti kursak biz 16 milyon alırız,tuncayda avucunu yalar :D |
||
![]() |
![]() |
#8 |
![]() hani bu artık iktidar olmak istemiyodu.....
![]() ne olduda oy savaşına girdi.....çok güldüm ya...adam tam bi komedyen.... çırpındıkça batıyo.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() o 16 milyon oy alsin ben rodosa yüzmezsem baykal olayim, aha büyük yemin ettim 8)
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() bugündü demi
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |