![]() |
#11 |
![]() En İyi Aktif Üye:Hüdaverdi,Ümmü Seleme,Yavuz Sultan Selim,tayyibleyiz
En İyi Yardımsever Üye:sadeceali(teknoloji özürlü olduğum için hep rahatsız ediyorum) En İyi Ciddi Üye:Necip Fazıl En İyi Şair Üye: En İyi Çok Rastladığınız Üye:Hüdaverdi(7/24)Ümmü Seleme,Demokrat,Bir başka,Politikacı,Kara eşref,Ak kelebek,Rıdvandönmezs,Demokrat,Efser, Finduk Güseli,kırık Çocuk En İyi Sevdiğiniz Üye:sadeceali,rıdvandönmezs, ümmü seleme, abrek..Baska kimseyi tanımıyorum zaten… En İyi Fanatik Üye:Hüdaverdi,Ümmü Seleme En İyi Tatlı Başbelası üye: En İyi Geveze Üye: En İyi Karizmatik Üye: En İyi Kibar Üye:tayyibleyiz,gönülden,yalçın,neşe En İyi Komik Üye:duyguseli En İyi Daimi Üye:Dolunay Kadim En İyi Hızlı Paylaşım Üye:Hüdaverdi En İyi Yavaş Paylaşım Üye: En İyi Paylaşımcı Üye:Hüdaverdi,Ümmü Seleme,acizane44 En İyi Sevilen Üye:tayyibleyiz,dolunay kadim,yalçın,sümeyra En İyi Sevimli Üye:politikacı En İyi Sinirli Üye: En İyi Kültürlü Üye: En İyi Sabırlı Üye:tayyibleyiz En İyi Sakin Üye:neşe En İyi Bayan Üye:hepsi ![]() En İyi Erkek Üye:hepsi ![]() En İyi İmza:acizane44,rıdvandönmezs,milli mücahide En İyi Nick:özgür tutsak,kayısıkentli En İyi Efendi Üye: tayyibleyiz En Muhalefet üye: Kemalist(her zaman saygılı), rikopaşa En Bilimsel üye: En Tekrarcı üye: :-\ En iyi en küçük üye:politikacı En Çok istekte Bulunan Üye: :-\ |
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|