Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 06-13-2008, 17:16   #21
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Hazırlanın Ortalık Fena Karışacak!!!
Konular birleştirildi.

Anası-eşi kapalı diye askerlik görevinden alınanlar var,bu herifte görevinden bir an önce atılıp tekme basılmalı :-*
Alt 06-13-2008, 17:22   #22
Kullanıcı Adı
maviinsan
Alıntı:
Banane Paşanın dininden ... kabul edip veya etmeme durumum yok benim ...
haklısın Adamın dini bizi ilgilendirmez.Ama Ortalıkta müslümanız diye dolaşmasınlar.Münafıklık yapmasınlar..Kafirse kafirim desin.MEmlekette gayrimüslümlere bişey mi yapılıyor.
maviinsan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-13-2008, 17:26   #23
Kullanıcı Adı
maviinsan
Alıntı:
rikopasa Nickli Üyeden Alıntı
yaaa bırak şimdi onu sen asıl soruya cevap ver ....
elini öptüğüne dair resim bulabilir misin?O zaman olumlu yada olumsuz yorum yapabilirim.Nette bir araştır 8)
maviinsan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-13-2008, 17:27   #24
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Alıntı:
Alıntı:
Fethullah Hoca nın sağ kolu papanın elini öperken dinler arası diyalog oluyorda bu konu neden böyle oldu ...

başbuğ paşanın yahudi olduğunu kabul ediyorsun yani?

Benim sorduğum şu , çok basit aslında ... Fethullah Hoca nın sağ kolu papanın elini öperken "dinler arası diyalog" ama paşaya gelince farklı yorumlar ...

neden böyle diye sordum sadece ...

Asıl soru dediğin bilinçaltındaki kin senin ... Onun yanıtınıda bu güzide insanlar senin istediğin şekilde vermiyor diye de çıldırıyorsun. Böyle mi acama ne dersin ?
tayyipleyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-13-2008, 17:28   #25
Kullanıcı Adı
kefenci85
Alıntı:
Alıntı:
Fethullah Hoca nın sağ kolu papanın elini öperken dinler arası diyalog oluyorda bu konu neden böyle oldu ...

başbuğ paşanın yahudi olduğunu kabul ediyorsun yani?

Benim sorduğum şu , çok basit aslında ... Fethullah Hoca nın sağ kolu papanın elini öperken "dinler arası diyalog" ama paşaya gelince farklı yorumlar ...

neden böyle diye sordum sadece ...
peki kardeşim sana bir şey sorayım sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama yaşadığın süre içirisinde hiçbir yüksek rütbeli (yani Org. General ) askerin Kutsal Topraklara gittiğini,Kutlu Peygamberimizin Türbesini ziyaret ettiğini bana bunu kanıtla senin dediğin herşeyi kabul ederim...
kefenci85 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-13-2008, 17:34   #26
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Alıntı:
Alıntı:
Asıl soru dediğin bilinçaltındaki kin senin ... Onun yanıtınıda bu güzide insanlar senin istediğin şekilde vermiyor diye de çıldırıyorsun. Böyle mi acama ne dersin ?
He he öyle ... cevap veremiyorum yazıp en azından dürüst ol ... lafı eveleyip geveleme , gargara yapma

Amacına hizmet edeceğimi de nerden çıkardın. Terbiye sınırını çiğneme istersen. Ben senin altında çalışan bir "elemanın" değilim. Sen farkında olmayabilirsin ama ifadelerin bu yönde ... Sen devam et. Başlığı tartış istersen. "Gereksiz" olanları da sileceğim, bilgin olsun.

Güruh herşeyin ve de herkesin farkında sen rahat ol. ;)
Alt 06-13-2008, 17:37   #27
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Gereksiz olanlar temizlenmiştir. Gönül rahatlığı ile devam edebiliriz saygıdeğer dostlarım benim ...
Alt 06-13-2008, 19:53   #28
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Böyle bir sırrı olmasa garip olurdu zaten..Niye şaşırıyorsunuzki, zamanında KKK ve Genelkurmay 2. Başkanı Çevik Bir NTV'de annem Selanikli babam Manastırlı demişti. Orduda çok güçlüler sabataylar
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-13-2008, 20:09   #29
Kullanıcı Adı
Akmehmet_Akif
Zemini hazırladılar işleri güçleri karıştırmak nerden nereye geldik.Bu sitede çok karışıcak gibime geliyor çok çok dikkatli olun hele bu aralar sitede.
Akmehmet_Akif isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-14-2008, 08:33   #30
Kullanıcı Adı
ayşe_58
emeğine sağlık
ayşe_58 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)