![]() |
#11 |
![]() GİRDİLERDE NE OLDU?
BİRİLERİNE ZARAR MI VERDİLER? HERKESİN TERCİHİ KENDİSİNE. BU OLAYLARI BÜYÜTENLER UTANSINLAR. ÖZGÜR BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ DİYORUZ İSTEYE İSTEDİĞİ GİBİ GİRİYOR SINAVA PEKİ NEDEN BİR KAÇ ARKADAŞIMIZ BAŞI KAPALI OLARAK SINAVA GİRERSE NE OLMUŞ YA... İNŞALLAH DAHA DA GÜZEL GÜZLERİ GÖRECEĞİZ.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Okula alınmışlardır ama sınava değil,amaçları ortalığı karıştırmak.
fenalaşan adamı bende anlamadım ama kartel medyası işte,sanki Türklerden değil dağdan inip teslim olan teröristlerden bahsediyorlar. Ehliyet sınavına girdiğimde başı kapalı bir bayanın yanına gelen görevli 'yasak sanırım çıkarın' diyince sınıftaki diğer insanların görevliye verdikleri tepkiyi herkesin görmesini isterdim. :-* Tabi çıkarttıramadı. |
|
![]() |
![]() |
#13 | |
![]() Alıntı:
yani kimsenin sınava örtülü girdiği falan yok.... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
![]() Alıntı:
yok başını kapatınca bilgiler kağıda dökülemiyor :-* |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Bizim burda okulun yanına yaklaştırmadılar... Çok kötü bir durum herkes okula girerken 2-3 kişiyi kenara çekip uyardılar bugüne kadar bu şekile bir olayla karşılaşmamıştım o arkadaşların yüzünde ki ifadeyi görünce içimden lanet okudum .
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
![]() Alıntı:
Görevli yasak olduğunu sanıyordu,diğer görevlilere yasakmı değilmi diye sorunca yasak olmadığı ortaya çıktı.Sınava girenlerin görevliye gösterdiği tepki inanılmazdı.Yasak olsa dahi çıkarttıramazdı :-* Açıköğretim sınavlarına dadandılar şimdide,çok şükür mezun olduğum lisedeki öğretmenler ve emniyet sorun çıkartmıyor :-* |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|