![]() |
#31 |
![]() Eleştiriye aık toplum olmamakla beraber,mahalle baskısıyla yaşıyoruz.Hala ve bu devirde.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
![]() Eski mahallemizde vardı :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
![]() Fırat doğru konuşmuş...
Herşey bir anda oldu...İyi veya kötü ama hala oturmadı... Kılık kıyafet devrimi erkekler için yapılmıştır...Bayanlar için yasal hiçbir uygulama belirlenmemiştir zamanında... Ama şimdi laikliği bahane ederek bizi soytarıya çeviriyorlar...Laikliği neye dayandırıyorlar yapılan bu inkılaplara... Sorun inkılaplarda değil de bazı kafalarca farklı yorumlayıp, dayatmada bulunanlarda... Hala acısını çekiyoruz gördüğünüz gibi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
![]() Ben 70 yaşındaki bir dedeyle tartıştım bu konuyu.
![]() Adam 70 inde camiye gideceği yerde,milletin başörtüsüne takmış kafayı Nedeni:Yabancı ülkeden gelenler başörtülülern resmini çekiyor ve ülkelerinde o resmi gösteriyormuş kötü görüntü oluyormuş.Bence türbanın kötü gözüktüren tarafı yok.Aksine,çok çok açık giyinenler ülkemizi rezil ediyor.Milli kültürümüz bizim bu değil. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
![]() ya bırakın bu işleri bizde atatürkü seviyoruz sadece siz değil .ama biz sizin gibi tapmıyoruz çünkü biz allahtan başkasına tapmayız.atatürk te bir insandır her insanında hataları vardır.hataları eleştirmekte o toplumu her zaman ileriye götürür
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
![]() Arkadaşlarımın yanımda beynini yıkıyordu,olaya müdahale etmek zorunda kaldım.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
![]() Alıntı:
Acı olanı böyle eski toprak dediğimiz adamların milli değerlerimize bu kadar uzak olması...Hadi gençleri anlıyorum da... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
![]() Alıntı:
Başörtüsü |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |