![]() |
#25 |
![]() En İyi Yardımsever Üye:Dolunay Kadim
En İyi Ciddi Üye:Necip Fazıl abi vardı ama.. ![]() En İyi Sevdiğiniz Üye:Anatolia,Berika,Bayonet,enginerr,yeniden,kamus allmış,tayyipleyiz,Dolunay Kadim, (nickini unuttum ![]() En İyi Fanatik Üye:akkparti,rdönmezs En İyi Tatlı Başbelası üye:Çilik ![]() En İyi Karizmatik Üye:Demokrat En İyi Kibar Üye:Ravza ruveyda,nazende En İyi Paylaşımcı Üye:sümeyra,ümitli bekleyiş,tayyipleyiz En İyi Sevilen Üye:Yalçın ,akkelebek En İyi Sevimli Üye:Politik,ümmü seleme En İyi Sinirli Üye: ![]() En İyi Kültürlü Üye:Demokrat,tayyipleyiz,Lügat,enginerr,duyguseli, yalçın,onlbullent34,lonely (cidden arkadaşın nickini yazamıyorum ![]() En İyi Sabırlı Üye:Dolunay Kadim En İyi Sakin Üye:İsmihan abla (yeni nicklerini yazamıyorum) ; ) En İyi Bayan Üye:tüm bayanlar (bayan-erkek yazımında yanlışlık yapabilirim) ![]() En İyi Erkek Üye:tüm erkek üyelerimiz En İyi Nick:Tayyipleyiz'in şuanki nicki En İyi Efendi Üye:Yalçın abi En iyi en küçük üye:politik ; ) En arabek dinleyicisi;Hakan53 En Rap dinleyen üyemizde ;Hüdaverdi,Kırık ; ) |
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|