Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 07-01-2008, 13:14   #51
Kullanıcı Adı
LoNeLiNeSS
Standart Ankara'da Bomba Gözaltılar...
Alıntı:
FeLaH Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
LoNeLiNeSS Nickli Üyeden Alıntı

Arkadaş öyle bir anlatıyor ki tutuklananlar sütten çıkmış ak kaşıklar sanki.. Şuraya yaptıklarını yazsak sayfalar yetmez belki.. ADD de daha geçen ay darbe savunulmuyormuydu.. 28 Şubat da yapılanlar savunulmuyor muydu o zamanları unutup şimdi o şahsiyetleri tertemiz insanlar gibi gösterme.. Aydın dediğin senin Balbay sa Genelkurmay dan emir almadan yaşamayan şahsiyettir kendisi..
28 Şubatı elbet savunacaklar savunacaklar ki şu anda kadınlarımız özgürce sokakta dolaşabiliyorlar !
Ayrıca Genelkurmay 'ın ne kötülüğünü gördüm ki ben gördüyseniz siz görmüşsünüzdür o da doğal zaten ... Laik ,Cumhuriyetimize dokunmayın görmeyin
Bunları yazıp sonra burda tartışmalara girme yapabileceğiniz işde bu kadardı sıkışınca silaha sarılmak..
LoNeLiNeSS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-01-2008, 13:14   #52
Kullanıcı Adı
ENGİNEER
Bu soruşturmalardan biri dahi haklı çıkardan gözaltındakilerden biri tutuklanırsa eğer (Doğu Perinçek tutuklandı ama siz görmemişsinizdir onu) o zaman buralarda olmayacağını sana garanti ediyorum ;)

Alt 07-01-2008, 13:17   #53
Kullanıcı Adı
Mcht_Ln
Standart Gözaltılar Trabzon'a da uzandı
Ergenekon terör örgütü soruşturması kapsamında bu sabah yapılan gözaltılar Trabzon'a da uzandı. Prof. Dr. Ercüment Ovalı Trabzon'da gözaltına alındı.

Ergenekon terör örgütü soruşturması kapsamında bu sabah yapılan gözaltılar Trabzon'a da uzandı. Ankara, İstanbul ve Trabzon'da gözaltına alınan lişi sayısı 25'e çıktı.

Mcht_Ln isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-01-2008, 13:19   #54
Kullanıcı Adı
ENGİNEER
Konumuz ergenekon soruşturması ise o soruşturma kapsamında gözaltına alınıp tutuklanan adamda konumuzdur..Yani yeni gözaltılardan da bir suçlu çıkabilir...Gözaltıları sizin ne düşündüğünüze göre yapacak değiliz...

Dediğim gib...Bir tanesi bile tutuklansın sizin hiçbiriniz burada olmayacaksınız...
Alt 07-01-2008, 13:19   #55
Kullanıcı Adı
LoNeLiNeSS
Standart Gözaltılar Trabzon'a da uzandı
Alıntı:
Mcht_Ln Nickli Üyeden Alıntı
Ergenekon terör örgütü soruşturması kapsamında bu sabah yapılan gözaltılar Trabzon'a da uzandı. Ankara, İstanbul ve Trabzon'da gözaltına alınan lişi sayısı 25'e çıktı.

AYRINTILAR GELİYOR :P

Ktü de Prof. Dr. Ercüment Ovalı alınmış
Alt 07-01-2008, 13:20   #56
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Prof. Ovalı Gözaltına Alındı
Ağır Ceza'nın talimatıyla yürütülen gözaltı zincirinde Ergenekon'un bütün ayakları çökertiliyor. Prof. Dr. Ercüment Ovalı gözaltına alındı.

''Ergenekon soruşturması''nı yürüten İstanbul Cumhuriyet savcılarının talimatı doğrultusunda Trabzon'da, Ati Teknoloji Özel Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Şirketi Genel Müdürü Prof. Dr. Ercüment Ovalı gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Prof. Dr. Ovalı, Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, sabah saatlerinde evinde gözaltına alınarak, Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Yetkililer, Ovalı'nın halen Emniyet Müdürlüğünde tutulduğunu belirttiler.

Türkiye'nin tek bağışıklık tedavi merkezi olan Ati Teknoloji'nin genel müdürlüğünü yapan Prof. Dr. Ovalı, daha önce de Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Hematoloji Bilim Dalı Başkanlığı yapmıştı.

Ovalı ile birlikte Ankara, İstanbul ve Trabzon'da toplam 25 kişi gözaltına alınmış oldu.

8)
Alt 07-01-2008, 13:21   #57
Kullanıcı Adı
LoNeLiNeSS
Alıntı:
FeLaH Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
Bu soruşturmalardan biri dahi haklı çıkardan gözaltındakilerden biri tutuklanırsa eğer (Doğu Perinçek tutuklandı ama siz görmemişsinizdir onu) o zaman buralarda olmayacağını sana garanti ediyorum ;)

Konumuz Doğu Perinçek değil , Perinçeği savunacak onun görüşünden değilim ! Az önce de dedim saydığım kişilerden biri olursa söylediğiniz söz geçerli olur
Sende bir karar ve be kardeşim aydınlar diyorsun al sana aydın.. Perinçek i ne kadar tanıyon Eruygur u ne kadar tanıyon Balbayı ne kadar tanıyon.. Perinçek savunmuyorsun ama Balbayı savunuyorsun.. Bence sen saçmalamaya başladın artık..
Alt 07-01-2008, 13:22   #58
Kullanıcı Adı
ULUSALCI
Slogan atmak için kendi sitenizi kullanabilisiniz :-*

Yorum kurallara aykırı olduğu için silinmiştir.

Hüdaverdi
Alt 07-01-2008, 13:22   #59
Kullanıcı Adı
ULUSALCI
Atatürk köşesi ayrı bir bölümde :-*

Yorum gereksiz,konuyla alakasız bulunduğu için silinmiştir.

Hüdaverdi
Alt 07-01-2008, 13:26   #60
Kullanıcı Adı
Mcht_Ln
Standart Başsavcı konuştu: Operasyondan haberdarım
İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Aykut Cengiz Engin, Ergenekon soruşturması kapsamında bu sabah yapılan operasyonlardan bilgisinin olmadığı yönündeki haberleri yalanladı.

Konuya ilişkin CİHAN muhabirine açıklama yapan Aykut Cengiz Engin, "Ben operasyonun başsavcılığın talimatı ile yapıldığı yönündeki bilgileri düzelttim. Operasyon, benim talimatımla değil, soruşturmayı yürüten savcıların talimatıyla gerçekleşmiştir. Basın mensupları benden operasyonla ilgili bilgi istediler. Ben de şu anda detaylı bilgi olmadığını, ama araştırıp gerekirse açıklama yapabileceğimi söyledim." dedi.

Bilgisi olmadığı ve konuyla ilgili araştırma başlatacağı yönündeki iddiaları yalanlayan Başsavcı Engin, soruşturmayı yürüten savcıların yoğun bir mesaide çalıştığını, bu nedenle bugün herhangi bir açıklama yapmayacağını ifade etti.

Mcht_Ln isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)