Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Tartışıyorum Tüm Partililerin,Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 07-02-2008, 13:37   #29
Kullanıcı Adı
Müntesip
Standart CEMAATLER VE ÜLKÜCÜ HAREKET
Alıntı:
Beytullah2 Nickli Üyeden Alıntı
.Sizin yaşça epey büyüğünüzüm desem Saygı gösterir misin ?

M.K. Atatürk diyor ki ;

Türk Milleti Çalışkandır ! Türk Milleti Zekidir !

Bakınız kim diyor bunu ? Tembel olarak addedilmiş olan bir Millet değiliz derim , Irkçı dersin ! Atatürk'ün sözünü eklediğim de ise ; Acaba ne diyeceksin ? Atatürk ; bu sözü neden demiştir acep ? Siz , Tarihimizin geneli için dememişsiniz . Ben diyebiliyorum ama , Atatürk te diyebiliyor .

Çünkü , erkenden kalkıp Sabah namazını kılıp tan ağarırken tarlasına giden köylümü tanıyorum.(Aslen köylüyüm ve bundan mutluluk duyuyorum. Benim köylüm çalışkandır !)
Çünkü , Kahvaltısını yapıp okuluna giden Öğretmenimi tanıyorum.
Çünkü , İşinin başında "Çalışmak ibadettir" düsturu ile işini yapan İşçimi tanıyorum.
Çünkü , İşini bitirip evine dönmek için çırpınan Memur'umu iyi tanıyorum.
Çünkü , ben Yurttaşlarımı iyi tanıyorum .
Çünkü , Sallamasyon yazılar yazanların ipliğini pazara çıkarıyorum.

Bu yüzden ise karşımdaki muhatabım , ( kendini tatmin etme uğruna) Faşist diyor bana ! T.C. ' ne vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türk'tür. Bu bir anayasa maddesidir. Milletim kelimesini de buna mütakiben diyorum . Yoksa bu sözede mi MUSSOLİNİ faşistisiniz yakıştırmasını yapacaksınız ?

Fitnecilerle sonuna değin mücadeleye devam diyorum.
Yaşın küçük olsada saygı gösteririz sen rahat ol kardeş ! Yeter ki yorumların aklıbaşında olsun ;)

"Günaha girmemek şartıyla milletini aşiretini müdafa edendir,en hayırlınız " ALLAH(c.c)'IN RESUL (SAV)'u burada sıkıntı yok ancak merkezdeki İslam olgusundan uzaklaştıgınız zaman milliyetçiliğiniz beş para etmez ve faşizim'e dönüşür. Bu ince çizgiyi korumak gerekir.Korursunuz korumazsınız o sizin probleminiz ancak burada sizin fikirlerinizi yanlış yansıtmanız sonucu kanaat edinmiş arkadaşlarımıza fitneci demeniz uygun değil !

ATATÜRK ;
"Türk Milleti Çalışkandır "demiş... Eee demişte Türk milleti çalışmış mı ? Almanya ,Japonya 1950 'de sıfır'dı sonra ne oldu ? Dünya resmi tatili encok olan ülkelerden kaçıncısıyız ? Türk milleti çalışmak ta ibadettir der ancak 5 vakit namazı es geçer vs vs Yani Türk Milleti külliyen çalışkan değildir.calışkanı vardır , dürüstü vardr ancak Türk Milleti Çalışkan'dır sözü tam anlamını bulmaz.

Müntesip isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)