Senin bu sözlerine karşın Sinan Aygün' ün "Atattürk ü sevdiğim için göz altına alınıyorum." sözü aklıma geldi. Bu kızlarda sevmediğini söylemişti. Ne kadar da manidar değilmi?
Hocam ikisi bir değil :-* Kıyaslamak yanlış olur.O bacımız atatürkün siyasi görüşünü ve atatürkçülerin uygulamalarından dolayı atatürkü sevmediğini söyledi,bu konuda haklı.Sinan aygün ise polisi ve ve hükümeti suçlamak,halkı kışkırtmak için o cümleyi kurdu.Pek bir alaka göremiyorum :-*
" Alaka" olayın bütünlüğünde bence ... Biri Atatürkü sevmiyorum diyor- bence saygı ile karşılanacak bir durum.- diğeri de sevdiğim için tutuklanıyorum diyor. Bakıldığı zaman taban taban zıt değil mi? Ama sonuca bakıyoruz. Sonuç yine yönlendirme çabası... Bu zaman ve zemin bakımında da çok manidar geliyor bana ... İkisininde kullandığı-dolaylı olarak kullanılıyorlar da - bir terim var bu terim bazı hassasiyetlerin "odağı" durumunda ... Kimisine kasıtlı soruluyor, cevap bilindiği için belkide, ortamı ona uygun seçiliyor. Diğeride yine zamanı iyi seçiyor ve diyor ki, "böyleyken böyle" ...
Velhasılı kelam senaryo bana göre "tek yumurta ikizi", çıkan sonuca haiz bunu söyledim. Umarım yanılıyorumdur. Saygılarımla.