![]() |
#1 |
![]() ÜNİVERSİTEDE OKUYAN ARKADAŞLAR BURADA BU DÖNEM Kİ NOTLARINI YAZABİLİRLERMİ ACABA
![]() ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() tabiki yazayım...
Math 201(matrix theory) F (şu an yazokulunda tekrar alıyorum) EC(Makroekonomi) DD CMPE150(C dersi) DC POLS(Politika) F PHYS(Fizik) F (yaz okulu) Math101 CC... Allah yardımcımız olsun dersler konusunda...bu hafta sınavlarım var |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() vergi dd
makro ff çeko dd idare cc istatistik ff ing cc işletme cc lütfen babam duymasın ;) :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Eczacılık Terminolojisi AA
Güzel Sanatlar I GÇR İnsan Anatomisi CC Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II BA Türkçe II CC İngilizce II MUAF Güzel Konuşma ve Yazma Sanatı DC Sağlık Sosyolojisi CB Psikoloji CC Eczacılığa Giriş FF Analitik Kimya l FF Bioistatistik FF ANO: 2.04 1.dönem 1,2.dönem 3 tane olmak üzere ilk senede toplam 4 bütünleme.muhteşem bir başlangıç oldu :D ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ak gençlik naptınız böyle dökülüyosunuz yahuu
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() İNŞALLAH DAHA İYİ NOTLARI GÖRMEK İSTİYORUZZ YOKMU DAHA İYİ NOTLAR?
VE 100 ÜZERİNDEN DEĞERLENDİRİLMİŞ NOTLAR OLSA DAHA İYİ OLUR. MESELA BİZİM ÜNİVERSİTEDE GEÇME NOTU 60. |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() hocam 2 de bıraktım.notum fln yok:D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() SENDE HAYAT SINAVINDA BAŞARILI OLMAYA BAK O ZAMAN. EN İYİ NOTLARI ALABİLMEN DİLEĞİ İLE
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() VALLA HOCAM 2 SENEDİR O SINAVI ALNIMIZIN AKIYLA VERİYORUZ.KISMETSE ÜNİV.İ YURT DIŞINDA OKUYCAZ HOCAM.TEMENNİLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() yüzlük genel ortalamam:90.55
genel ortalamam ise 3.37 maliye bölümü |
|
![]() |
![]() |