Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 07-15-2008, 02:07   #1
Kullanıcı Adı
ümitli_bekleyis
Standart Sanık Güney'den ilginç açıklama

Ergenekon iddianamesinde sanık olduğu ortaya çıkan Tuncay Güney'den ilk açıklama geldi.

Güney, "Bana plaket vereceklerine sanık yaptılar" dedi. Bugüne kadar hiç bir biçimde kendisine tanık olma teklifi gelmediğini söyleyen Tuncay Güney, Ergenekon souşturması kapsamında hiçbir biçimde ifadesine de başvurulmadığını açıkladı.

Haberturk.com'un haberine göre "Ergenekon hahamı" olarak adı gündeme gelen ve Kanada'da yaşayan Tuncay Güney, "Bu işi ortaya çıkaran bir kişiyim. Ayrıca benim kalemimin iyi olmadığı bilinir. Tutup Ergenekon planını benim yazdığımı iddia ettiler. Doğu Perinçek falan. Bunun içinde bana ikinci kez plaket verilmeliydi. Ben nasıl yazabilirim ki kalemimin iyi olmadığı, yazı yazamadığım bilinir."

"BANA SAVCIDAN TANIK OLMA TEKLİFİ GELSEYDİ HEMEN KABUL EDERDİM"

Savcı tarafındam kendisine tanık olma teklifi gelseydi hemen kabul edeceğini açıklayan Tuncay Güney, Kanada devletine yaptığı iltica başvurusuyla ilgili olarak konuşamayacağını söyledi. Ayrıca hakkında kırmızı bülten çıkmadığını da söyleyen Tuncay Güney, özelikle iddianamde de adı geçen eski polis şefi Adil Serdar Saçan'la ilgili tepki göstererek, " Bu işe Adil Serdar Saçan'dan başlanmalı. Benimle ilgili belgeler onda ne arıyor." dedi.

SAMANYOLU HABER

ümitli_bekleyis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-15-2008, 02:09   #2
Kullanıcı Adı
LoNeLiNeSS
Bu adam çok ilginç birisi.. Sırlarla dolu adeta ya hiç bir şey bilmiyor sadece bir kukla yada çok şey biliyor
LoNeLiNeSS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-15-2008, 02:23   #3
Kullanıcı Adı
ümitli_bekleyis
Çok açıklayıcı oldu değil mi ? :D
ümitli_bekleyis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)