|
|
#9 |
|
www.mustafaakyol.org. sitesinden aldığım bu film yazılan bir okur yorumu da bence oldukça önemli bilgiler içeriyor. Meğer ne palnlar varmış gibilerinden :o
"Judeo-Hacli Savasi'nin Yeni Cephesi: IRan Noktalari birlestirme oyunundan gene bahsetme geregi dogdu. Simdi Oryantalizm konusunu dsarda birakacagim. Sadece Said'in Oryantalizm'inin tam da Mustafa Bey'in soyledig sekilde karakterize edilemeyecegini soylemekle yetineyim. Bikac Veri: Son gunlerde CNN'de Iran alyhine bir kampanya yurtuluyor. Ozelliklle Devrim Muhafizlainin ne menenm seytan olduklari anlasiliyor. Bir Dunya haitasi var. Uzerinde Iran'dan cikip dunyanin her tArafina giden oklar var. Bosna'ya Afgnistan'a, Irak, Sudan, S. Arabistan, Avrupa hatta Amerika! Evet cikan resim su: Bunlar durdurulmazsa dunyayi ele gecirecek! CNN KIm: Bir Warner Brothers Sirketi, Yonetimi Yahudi. 300 Filmi: Bir Warner Brothers Entertainment (buyuk sirketin alt bransi) Yapimi: Yonetimi Yahudi Film direktoru: Zack Snyder: Yahudi Ne tesaduf degilmi? Bir ilave hatirlatma; Kazakistan'i asagilayan filmin direktor, yapimc bas oyuncusu Sasha Cohen de Yahudi idi. Hollywood yapimi diger irk ve dinleri asagilyan filmlerin ezici cogunlugu Yahudi yapimidir. Filme konu olan kitabin yazar Frank Miller'i arstirmadim. Sadec Miller'in cok yaygin bir Yahudi soyadi oldugnu soyleyeyim. O'na da sonra bakacagim. Aslinda Hollywood'un kurucusu ve gecmisten bu une sahibi Yahudilerdir. Bu bir patterndir. Ne zaman Israil, veya dunya Yahudiligi birilerini hedef tahtasina kymus ise o gayeye matuf filmler, medya yayinlari devreye girer. 1982'den hatirliyorum. O zaman Israil Lubnan'da tas uzerinde tas birakmadiginda, 30 bin kisiy katlettignde de Mulumanlarin ne menem seytan oldugu, Lubnan'dan cevreye yayolca terorizm vb propgandasi Hollywoosd, Medya vasitasi ile pompalaniyordu. Ne zaman Yahudilerc yapilmis bir katliam ortaya ciksa, veya onlar utandirici baska bir gercek ifsa edilse hemen Yahudilerin acili gecmisini anlatan "Shindler's List", "Anna Frank'in Hatira Defteri" cinsi yapimlar devreye girer idi. Film gormedim ama oyunu gordum; defalarca. Sizler de cok gordunuz. Ama noktalari birlestirmediginiz icin gordugunuzun farkinda degilsiniz. Bircok yerlerde filmin kritiklerinde Mustafa Bey'in yaptigi gibi "tarihi carpitiyor", "irkci vurgular var" standard elestirileri okuyacaksiniz. Ama o'nun otesine giden, isin altini kaziyan ve "buyuk resim" e isare eden elestirileri benim gibi "marjinaller" den duyabilirsiniz ancak. ================================ Buralarda Yahudiperverlerin varligini hasaba katarak b defa biraz hazirlikli geldim. Sadece bir tane veri size (simdi bu isimlerin yanlarina Jewish koyun ve Google'layin bakalim): Warner Bros. Entertainment Subsidiary Heads Polly Cohen President, Warner Independent Pictures Chris Cookson President, Warner Bros. Technical Operations Dan Fellman President, Domestic Distribution, Warner Bros. Pictures Doug Frank President, Music Operations, Warner Bros. Pictures Eric Frankel President, Warner Bros. Domestic Cable Distribution Jon Gilbert President, Warner Bros. Studio Facilities Brad Globe President, Warner Bros. Worldwide Consumer Products Simon Kenny President, Warner Bros. Digital Distribution Sue Kroll President, Marketing, Warner Bros. Pictures International Veronika Kwan-Rubinek President, Distribution, Warner Bros. Pictures International Paul Levitz President and Publisher, DC Comics Hilary Estey McLoughlin President, Telepictures Productions John Maatta Chief Operating Officer, The CW Television Network Diane Nelson President, Warner Premiere Millard Ochs President, Warner Bros. International Cinemas Steve Papazian President, Worldwide Physical Production, Warner Bros. Pictures Jeff Robinov President, Production, Warner Bros. Pictures Peter Roth President, Warner Bros. Television Production Ronald Sanders President, Warner Home Video Jeffrey Schlesinger President, Warner Bros. International Television Distribution Sander Schwartz President, Warner Bros. Animation Steven Spira President, Worldwide Business Affairs, Warner Bros. Pictures Dawn Taubin President, Domestic Marketing, Warner Bros. Pictures Ken Werner President, Warner Bros. Domestic |
|
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|