Ak Parti o kadar oy alamaz. Çünkü millet bilinçlendi. CHP iktidarı veya Koalisyon bekliyorum.
Miletle birlikte sen niye bilinçlenmeyi denemedin ? CHP iktidarı falan, kapitalist deryalarda fazlaca alkol aldın herhalde.
Bilinçlendiriyoruz. Siz kafanızı yormayın. Alkolle ne alakası var. Normalde içki içiyorum ama bu akşam daha almadım.
Ama göreceksiniz CHP tek başına iktidar olacak. Biraz sokağa çıkın görürsünüz. CHP li değilim ama ben gördüğümü söylerim.
"Normal"de içki içiyormuşsun ama normal değilsin. Bence sen ne zaman içtiğini farkedemeyecek kadar sarhoşsun. Baksana sokak yerine CHP binasına girmişsin, ordan da ancak koalisyon çıkar zaten ;)
Sen öyle san. Halkın içine girmiyorsunuz. Fildişi Kulelerinden bakıyorsunuz. CHP tek başına iktidara gidiyor. Bunu görüyorum. Ayrıca CHP binasına hiç bir zaman girmem.
Ufukta gözüküyor sag duyulu halkimiz bu akp partinin türkiyenin birlik beraberlik olacagi tam zamaninda sudan sebeplerden sacma supan türban olayi ergenekon olaylari türkiyenin barisa huzura ihtiyac varken anlasildiki sag duyulu halkimiz iyi ve dogruyu bilerek ufukta dogacak günesi Atatürkün cumhuriyeti ve onun kurdugu partiyi Cumhuriyet Halk Partisi birdahaki secimlerde günes gibi parlayip Türk Milletinin Huzura ve Sükünete ve refaha kavusacak günler cok yaklasti!