| Hayata Dair Anketler (Ak Parti Forum) Siyasi anketler dışında üyelerin serbetsçe anket açacakları bölüm. |

| Anketimiz: Çocukluğunuzda olmazsa olmazlarınız nelerdi ? | |||
| Kolleksiyon yapmak (cilli, taso, gazoz kapağı, vb.) |
|
0 | 0% |
| Mahalle maçları |
|
0 | 0% |
| Arkadaşlarla oynanan diğer oyunlar(kovalanbaç, yakantop, vb.) |
|
1 | 9.09% |
| Hepsi |
|
7 | 63.64% |
| Diğer(Belirtiniz) |
|
3 | 27.27% |
| Katılımcı sayısı: 11. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
#11 |
|
ben komsunun ziline basip kacmayi, kedilerinin kuyruklarini cekmeyi, cöp tenekelerini atese vermeyi özledim
cocukken az bucuk psikopattimda ![]() |
|
|
|
|
#12 |
|
:D
|
|
|
|
|
#13 |
|
kumdan kek yapmayı,ağaca çıkmayı,eşeğe binmeyi,sokakta akşam ezanına kadar oyunun her türlüsünü oynamayı,bisiklete binmeyi............ özledim
![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
bide ufakken hep oyunlarda başbakan olurdum :D :D başbakan olmamı kabullenemeyenlerle küserdim kavga ederdim
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
ama ne yazıkki hayat oyundan ibaret değil
![]() |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#17 |
|
:D
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
#19 |
|
diğer
benim çocukluğumda olmazsa olmazlar bacaklarımdaki ve kollarımdaki morluklar :D oyun oynarken farkında olmadan sürekli biyerlere çarpardım |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Sürekli hayvan beslerdim..Hepside ölürdü..
![]() Apartmanın 40 dairesininde zillerini basıp çocukları varsa inmelerini sağlamak. ..çok eğlenceli olurdu yalnız,birandan çocuklar aşağıya gelirler kalabalık olurdu Önceden oturduğumuz yerde tarla olunca toprakla oyun oynardık sonra canımız sıkılınca otları ateşe verirdik.. :D Canımı sıkan çocuklarıda asansörde stop düğmesine basar ağlatırdım :D : kavgayla alakam olmadığından izlemeye bayılırdım küçükken,uzaktan izler gülerdim birde patenim vardı düşe kalka,düşe kalka onu sürmeye çalışırdım..ne günlermiş ya. |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|