![]() |
#1 |
![]() Askeri darbeleri kim ister? Esasen kimse istemez.. Zira darbeler, Meclis'in kapısına kilit vuran, militar diktatörlüğü ülkeye hakim kılan ve demokrasiye ara veren bir rejim..Ama askeri darbeyi hayırla yadeden milletvekili var... Kim mi?
Askeri darbe hayırla yadedilir mi? Üstelik tüzel kişiliğini yok sayan bir milletvekilinin askeri darbeyi hayırla anması mümkün mü? Bu bazen gerçekten mümkün. Sabah yazarı Nazlı Ilıcak işte tam da bunu yazdı... "Yıllarca kolonoskopiden korktum. Ama nihayet yaptırdım. Ve korkulacak hiçbir şey olmadığını gördüm. Ayrıca doktorum, çok cana yakındı. Eski Demokrat Parti milletvekillerinden Necla Tekinel'in oğlu Mehmet Tekinel. Mehmet, hayatını, 27 Mayıs darbesine borçlu. Eğer Necla Hanım Yassıada'ya düşmeseydi, 41 yaşında doğurmak istemediği için çocuğunu aldıracaktı; aldıramadı; doğurdu. Bu yüzden, Necla Hanım, darbeyi hayırla yad ediyor. Mehmet Tekinel'i tanıdıktan sonra, ben de, "27 Mayıs'ın demek böyle bir faydası olmuş; ne iyi" diye düşünmeye başladım haber10
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Darbeleri halkı örgüteyemeyen halktan korkan insanlar hedefleri için isterler.
Ancak ülkemizde darbeci denenlerin darbeci değil muhalif olduklarını düşünüyorum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|