Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 08-13-2008, 13:18   #1
Kullanıcı Adı
çilik
Standart Olimpiyatta aerodinamik tesettür
12 kadın sporcunun tesettürle katıldığı 2008 Pekin Olimpiyatları'nda Bahreynli koşucu Rukiye El-Ghasra, özel üretim formasıyla dikkat çekiyor.. İLİŞKİLİ HABERLER4x200 m. bayrakta dünya rekoruOlimpiyatın altın pedali AmstrongUmutlar yarın 10 Türk sporcundaMichael Phelps 10. madalyasını aldıÇin ilk altın madalyasını kazandıElenen okçumuz çok üzgünBakan Şahin'den Sibel'e ağabey öğütleriTürkiye onunla o Türkiye ile gururluOlimpiyatta aerodinamik tesettürEyvah Güreşte de mindere yapıştıkOlimpiyatlarda Türkiye fiyaskosu

Çin'de devam eden olimpiyat oyunlarında, Müslüman ülke kadın sporcularının formalarının özel olarak üretildiği belirtildi. Tesettürlü kadın sporcuların öncüsü ise, iki yıl önce Doha'da yapılan 15. Asya Oyunları'nda tesettürüyle koşan ve 200 metre bayanlar yarışını birinci bitiren Bahreynli atlet Rukiye El-Ghasra (26). Ghasra, Pekin 2008'de de tesettürüyle koşacak. Ghasra'nın formasının özel olarak üretildiğini belirten Al Arabiya televizyonu, "Aerodinamik yapıdaki forma, tesettürlü atletin rahat koşması için tasarlandı" ifadesini kullandı. Kendisi gibi tesettürlü olan İranlı atlet Homa Huseyni ile Olimpiyatlar'ın açılış törenine katılan El Ghasra, "Tessettürle koşmanın öncüsü olmaktan dolayı gurur duyuyurum" diye konuştu.

'ÖZGÜRLEŞTİRİCİ'
Oyunlarda 100 ve 200 metrede koşacak olan Ghasra, "Koşarken örtü benim için hiçbir zaman sorun oluşturmadı. Ben tesettürle büyüdüm. O benim için özgürleştirici bir şey. Bir engel değil" dedi. Her yıl tesettürlü sporcu sayısının arttığını belirten Ghasra, Olimpiyatlar'da kendisiyle birlikte 6 Mısırlı, 3 İranlı, 1 Afgan ve 1 Yemenli olmak üzere 12 kadın sporcunun tesettürleriyle yarışacağını vurguladı.

çilik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-13-2008, 13:23   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
70 kadar kişilik Türk heyetinde yoktur eminim tesettürlü birisi
Alt 08-13-2008, 13:24   #3
Kullanıcı Adı
çilik
Alt 08-13-2008, 13:33   #4
Kullanıcı Adı
**yanlız_02**
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
70 kadar kişilik Türk heyetinde yoktur eminim tesettürlü birisi
olurmu hiç........öyle bişi olursa CHP kıyameti koparır ve hemen arkasından darbe girişimleri olur( doğru değil mi?) rahibede baş örtüsü var ama onlara bişi diyen yok > > > > > > çünkü onların derdi islam dini
**yanlız_02** isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-13-2008, 13:50   #5
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Bizimkiler sever birezilyalı gibi koca popolu-isveçli gibi açık saçık giyinen,abdliler gibi pis partiler veren-avrupalılar gibi sokakta pislik yapan kadınların 'bunlar modern Türk insanı' diye yabancıların önünde pazarlamayı sever.

ertuğrul özkök ne diyor 27 hazirandaki yazısında:
Alıntı:
Genç kızlarla genç delikanlılar öpüştüler, öpüşürken poz verdiler.

Türkiye'nin gerçek ruhu budur.

Yani içimizdeki Akdenizlilik...

Türkiye'yi Ortadoğululuğa çekmek isteyenler bunu çok iyi görmelidirler.

Bizim yerimiz burasıdır.

Bu insanlardır.

Bunu bir görebilsek o zaman anlayacağız ki, türban falan hiç mesele değil.

Mesele, hayattan zevk almak, sevinci paylaşabilmek ve bundan utanmamak.

İşte bu nedenle 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası, benim gönlümde, Türk ruhunun bütün dünyaya gerçek fotoğrafı ile gösterildiği turnuva olacak.

İnsanların aklını karıştırıp inançları bir tarafa koymasını,sevişme işine yönlendirmeye çalışanlar her zaman olacaktır,bu pis zihniyet peygamber efendimiz zamanından beri var ama elbet kendi pisliklerinde ölecekler :-*
Alt 08-13-2008, 13:52   #6
Kullanıcı Adı
çilik
ya işte böyle biyerlerini öptürüp elletip sarmaş dolaş olmayı medeniyet diye modernlik diye tanıtıyorlar ya...
kardeşim eğer buysa modernlik buysa medeniyet
ben medeniyetsizim ben dağdan gelmişim geri kafalıyım
Alt 08-13-2008, 14:04   #7
Kullanıcı Adı
**yanlız_02**
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Bizimkiler sever birezilyalı gibi koca popolu-isveçli gibi açık saçık giyinen,abdliler gibi pis partiler veren-avrupalılar gibi sokakta pislik yapan kadınların 'bunlar modern Türk insanı' diye yabancıların önünde pazarlamayı sever.

ertuğrul özkök ne diyor 27 hazirandaki yazısında:
Alıntı:
Genç kızlarla genç delikanlılar öpüştüler, öpüşürken poz verdiler.

Türkiye'nin gerçek ruhu budur.

Yani içimizdeki Akdenizlilik...

Türkiye'yi Ortadoğululuğa çekmek isteyenler bunu çok iyi görmelidirler.

Bizim yerimiz burasıdır.

Bu insanlardır.

Bunu bir görebilsek o zaman anlayacağız ki, türban falan hiç mesele değil.

Mesele, hayattan zevk almak, sevinci paylaşabilmek ve bundan utanmamak.

İşte bu nedenle 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası, benim gönlümde, Türk ruhunun bütün dünyaya gerçek fotoğrafı ile gösterildiği turnuva olacak.

İnsanların aklını karıştırıp inançları bir tarafa koymasını,sevişme işine yönlendirmeye çalışanlar her zaman olacaktır,bu pis zihniyet peygamber efendimiz zamanından beri var ama elbet kendi pisliklerinde ölecekler :-*
bunlar istiyor ki kim nasıl yaşarsa yaşasın yani hayvan gibi.......biz bunlara bişi yapamayız çünkü mevla onların kalbini mühürlemiştir > > > > > > > eğer iman edeceklerse etsinler yoksa mevlam onların belasını versin.....[color=blue]
**yanlız_02** isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)