![]() |
#11 |
![]() Terörist sadece eline silah alıp cinayet işleyenmidir? Terörü finanse etmekten aranıyor adam.Masumsa eğer neden teslim olup kendini savunmuyor?Niye kaçıyor? Hakkındakiler eğer iftiraysa çıksın öyle olduğunu ispat etsin kaçıp saklanmasın.
Nasılki baykalın ergenekonculara avukatlık yapması etik değilse,başbakanın o teröriste kefil olmasıda etik değildir.Sende fikirlerinde samimisen ikisini de kınarsın.Ya da genelleme yapmaktan vazgeçersin. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Değildir arkadaşım değildir.Ergenekon terör örgütü sebebi ile sözde paşalar şuan içeride yatmakta ama terör örgütünün kurucuları olduğu iddia edilmekte.Kanıtları ise iddianamede geçen olaylar-fotoğraflar-banka hesaplarıdır.Cephaneliklerdir.
Yasin El Kadı hakkında ortaya atılan iddialarla ilgili ne bir TV'de belge görebildim,ne bir hangi örgüte yardım ediyorsa o örgütle ilişkisini,ne de televizyona çıkıp o insanın ismini zikreden bir örgüt görebildim.Şuan bir kanıt bulunmadığı için ve iftirada bulunup o insanın hakkına girmemek için terörist muamelesi yapmıyorum :-* Saklanıyor ise sebebinin abd olduğunu bilmen gerekir.Masum müslüman halkını Küba'da yıllarca hais edip işkanceyle işlemedikleri suçları işlettiklerini göz önünde bulundurusak uluslararası bültenle aranan birisine neler yapmazlar ? Elde avuçta bir şey yok iken gavurların kurduğu uluslararası bilmemne de aranıyor diyip o kişiye terörist demek yanlış olur.Ben kanıtlarıyla konuşan insanım.Kanıt yok ise bir insan hakkında ileri veya geri konuşmam.Ne kötülerim,ne de el üstünde tutarım. Anlatabildiysem ne mutlu ![]() |
|
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Senin teröristin benim teröristim ayrımı yapıyorsun.Uluslar arası ve üyesi olduğumuz platformları tanımıyorsun.Abd düşmanlığı da yapıyorsun ama abd ile içli dışlı olarak bu ülkeyi yöneten bir partidende uzak durmuyorsun
![]() büyük ortadoğu projesinin eş başkanı bu ülenin başbakanı değilmi.Bunu kendisi söylemedimi.Abd kübada müslümanlara eziyet etti diyorsun bop projesi ne yapıyor peki? Kim bu projenin eş başkanı. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
![]() Alıntı:
Onuncu,bununcu,şununcu terör örgütlerini kabul etmediğimide dile getirdim. Konu birden bire bop'a nasıl geldi anlamadım,sağoalsın :-* BOp konusu hakkında forumda yeterli bilgi mevcut,'ara' butonunu kullanıp 'bop' yazarsan gerekli bilgilere ulaşır bilgilenebilirsin :-* Ayrıca günümüz dünyasında hani parti ülkenin başına gelirse gelsin ister sözde atatürkçü chp,ister abd karşıtı ödp,ister abd karşıtı tkp,ister abd karşıtı diğer partiler,hepsi abd ile ilişkili olmak zorunda ülke insanı için.Dünyayı yöneten ülkenin abd olduğunu,tüm iplerin onların elinde olduğunu unutmayalım.Yoksa İran gibi ambargo altında yaşamak mı istiyorsunuz ? Hani şu beyenmediğiniz İran gibi ? İran olmucaz diyorsunuz,olmuyoruz ;) |
||
![]() |
![]() |
#15 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Okuma yazman var ama okuduğunu anlama gibi bir kabiliyetin yok anlaşılan.
İyi oku ve analiz et ;) |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|