|
|
#11 |
|
En Aktif Üye: .......siyah gül..akkelebek...gönülden..yalçın..
En Yardımsever Üye: abdullah kaç.. En Ciddi Üye: .......abdullah kaç...yalçın...dolunay kadim.. En Çok Rastladığınız Üye: .......siyahgül...cartman ...kara eşref... En Fanatik Üye: .......ak kelebek 8) En Tatlı Başbelası üye: .......sevdiğim herkes.. ![]() En Geveze Üye: .......yokki kalmadı ;) En Karizmatik Üye: ....... dolunay kadim...feyza...kara eşref.. En Kibar Üye: .......esra başkan...dolunay kadim...gönülden...kara eşref...cnn... En Komik Üye: .......özgürtutsak... En Daimi Üye: .......hepsi.. En Paylaşımcı Üye: .......yalçın... gönülden.. En Sevimli Üye: .......sevilmeye değen herkes.. En Sinirli Üye: .......sinirli üye yokki... :-* En Heyecanlı üye: .......yeni bütün üyeler En Sabırlı Üye: .......dolunay kadim...abdullah kaç.. En Sakin Üye: .......ben 8) En iyi İmza: ....... En iyi Nick: .......aşkı ilahi.. En Efendi Üye: .......kara eşref..yalçın...cnn En Muhalefet üye: .......muhalefet değil...herkesin görüşü farklıdır..o yüzden muhalefet üye bu forumda yok ![]() En Bilimsel üye: ....... En Tekrarcı üye: ....... :-X :-X En Milliyetçi üye: ....... En Özgürlükçü üye: ....... En Aykırı üye: ....... En iyi Yorum yapan Üye: .......ravza rüveyda...gönülden ... En Kendine güvenen Üye: .......kendine güvenmeyen üye varmı bu forumda.. En Anlaşılamaz üye: ....... :-X En Anlaşılır üye: ....... 8) En Yeteneğini yansıtan üye: .......bilemem... bunuda ben ekledim kendi kendime.... hiç unutamıyıcağım üye....dolunay kadim ..feyza unuttuklarım affola...çünkü güncellemek için yazdım |
|
|
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|