![]() |
#11 |
![]() 1-20.45
2-y.d. 3-23-07-1981 ASLAN 4-işim olmaz. 5-evet 6-coca cola 8-Tercih ettiğin rakam ? ---4 9-Sevdiğin müzik türü? --- farkeylemez ayrım yapmam 10-En sevdiğin çiçek ? ----gül. krizantem orkide 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? ----gereksiz olanlar 12-Sevdiğin renkLer? ---turuncu, kırmızı, siyah, beyaz 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? -----geleceği göremiyorum. yaşayım göreceğiz. 14-A$ıkmısın? ----çok 15-AiLeiLen mi tek mi? -----ailemle 16-Tuttuğun takım ? ----elhamdülilah GALATASARAY 17-OLmazsa oLmazın ? ----ailem 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? ----çok var 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? ---- çok şeyi 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? ---kahvaltıda ne yesem acabaa 21-En nefret ettiğin hareket? ---- ![]() 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? ----Bernie Ecclestone 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin?---- ayıp burda söylenmez 24-Takma adın ? ----takıp çıkarabileceğim bir adım yok. 25-En sevdiğin spor? -----motor sporları 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü?---açıksözlüyüm ayrıca utangaçlıkta var 27-Konu$tuğun diLLer? -----genelde türkçe bunun dışında ispanyolca, rusça, ingilizce 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? -----daha önce düşünmedim bu konuyu. 29-$imdi saat kaç? 17.46 ilk başta 20.45 yazdım fenerlilere nazire olsun diye. 30-hangi okulda/lise de okuyorsun??-----2 üniversite bitirdim. şuan 3. diplomam için 3. sınıf işletme okuyorum |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|