![]() |
#71 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
![]() Alıntı:
kesinlikle kınıyorum... :-X |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
![]() Ama herşey kınanmaz ki ? Hep kınama hep kınama nereye kadar 'islam' :-*
Karşıt görüşleri değiştirmek veya doğruyu bilmesini sağlamak kınamakla olsaydı şuan chplilerin hepsini kınar doğru yolu bulmalarını sağlardık.Kınamakla karşıdaki kişiye bir şey anlatılmaz,sadece sinirlerini zıplatır o kadar,bu yüzden her önümüze gele bir kınama postası atmayalım :-* |
|
![]() |
![]() |
#74 |
![]() insanların dini duygularını sömürüp din ticareti yapması
Ulu Önder Atatürk cizdigi yolun tersinden hareket etmesi. Laiklik karsıtlıgının odagı oldugu icin para cezası almıs olması. Parti Baskanının cocuklarının amerikada okuması ve calısması. Parti baskanının aynı zamanda amerikanın ortadogu projesinin esbaskanı olmus olması gibi seyler sıralanabilir |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
![]() Ben öncelikle konu başlığındaki yanlışlığı dile getirmek istiyorum;sanırım "Ak Partiyi" Diger Partilerden ayiran Özelligi nedir' demek istemiştiniz.Rica edersem düzeltme şansınız varsa düzeltir misiniz? Çünkü bizi diğer partilerden ayıran en önemli özellik bana göre "AK" oluşumuz!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
![]() Ciddi manada AK oluşu ve cesuryüreklilikle seç,m meydanında her vaadinin deçildikten sonra da peşinden koşması. . . Yani Türkiye'nin özeti olması (Öncekilerin -geneli- üst tabakanın partisiydi)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
![]() Bence Akp diğer partilerden hiçbir farkını göremiyorum Hocamın dediği gibi Saadet partisi ve diğerleri
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|