![]() |
#11 | |
![]() Alıntı:
Şeyh Şamil bunu sana yakıştıramadım. Allah insanlara oruç tutup tutmama iradesi verdiği halde bunu nasıl söylersin. Konuya yaklaşımımız böyle olmamalı. Oruç tutanlara saygı göstermeyerek sigara içmesi onun insanlığını gösterir, onu dövmekse bizim insanlığımızı. Eğer böyle yaparsak islam'a faşist demelerine sebep olmuş oluruz. Ölçüp , tartıp, düşünüp öyle konuşalım. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Geçti eskidendi artik kimse prim vermiyor bu haberlere ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Herkez oruc tutup tutmamakta özgür.Bu yüzden bu davranıs cok yanlış.Ben inanmıyorum ki o dolmuş şöförü bu davranışını avukatın oruç tutmuyor olması için değilde canı sigara çektiği için yapmıştır gibi geliyor.Artık biraz daha kendimizi aşmalıyız.Herkez kendisi için yaşıyor,bizim kimseye hesap sormak gibi bir lüksümüz yok.Allahla kul arasındaki şeylere karışmak hiç doğru değil.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
![]() Alıntı:
Tekrar tekrar söylüyorum. Herkes kendi dinini yaşamakta serbest ve herkes inandığı dininin emirlerini yaşamamaktada serbesttir.Yaşamadığı için hiçbir şekilde cezalandırılmamalıdır. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Bu haber yalanlandı... Basit bir trafik kavgasıymış yani oruçla falan alakası yokmuş.. Şimdi Akpartiye pislik diyenler kendi pis yüreklerini temizlesinler. El insaf....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |