Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 09-07-2008, 19:04   #11
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart Avukata oruç dayağı..
Alıntı:
şeyh şamil Nickli Üyeden Alıntı
iyi yapmışlar :D :D :D

Vuranların elleri dert görmesin.

yav hiç sormuyorsunuz ki bu adam mal mı? millet oruçlu ne diye sigara içiyonsun.İçme kardeşim biraz saygılı ol millete

Güzel dayak atsalardı bari :D

Şeyh Şamil bunu sana yakıştıramadım. Allah insanlara oruç tutup tutmama iradesi verdiği halde bunu nasıl söylersin. Konuya yaklaşımımız böyle olmamalı. Oruç tutanlara saygı göstermeyerek sigara içmesi onun insanlığını gösterir, onu dövmekse bizim insanlığımızı. Eğer böyle yaparsak islam'a faşist demelerine sebep olmuş oluruz. Ölçüp , tartıp, düşünüp öyle konuşalım.
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-07-2008, 19:42   #12
Kullanıcı Adı
cartman
Geçti eskidendi artik kimse prim vermiyor bu haberlere ;)
cartman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-07-2008, 19:55   #13
Kullanıcı Adı
Esra KAÇ
Herkez oruc tutup tutmamakta özgür.Bu yüzden bu davranıs cok yanlış.Ben inanmıyorum ki o dolmuş şöförü bu davranışını avukatın oruç tutmuyor olması için değilde canı sigara çektiği için yapmıştır gibi geliyor.Artık biraz daha kendimizi aşmalıyız.Herkez kendisi için yaşıyor,bizim kimseye hesap sormak gibi bir lüksümüz yok.Allahla kul arasındaki şeylere karışmak hiç doğru değil.
Esra KAÇ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-07-2008, 20:15   #14
Kullanıcı Adı
my_alp
Alıntı:
Esra özdemir Nickli Üyeden Alıntı
Herkez oruc tutup tutmamakta özgür.Bu yüzden bu davranıs cok yanlış.Ben inanmıyorum ki o dolmuş şöförü bu davranışını avukatın oruç tutmuyor olması için değilde canı sigara çektiği için yapmıştır gibi geliyor.Artık biraz daha kendimizi aşmalıyız.Herkez kendisi için yaşıyor,bizim kimseye hesap sormak gibi bir lüksümüz yok.Allahla kul arasındaki şeylere karışmak hiç doğru değil.
cok dogru + begeni
my_alp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-07-2008, 21:09   #15
Kullanıcı Adı
şeyh şamil
Alıntı:
ozgun_genc Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

yav hiç sormuyorsunuz ki bu adam mal mı? millet oruçlu ne diye sigara içiyonsun.İçme kardeşim biraz saygılı ol millete

Şeyh Şamil bunu sana yakıştıramadım. Allah insanlara oruç tutup tutmama iradesi verdiği halde bunu nasıl söylersin. Konuya yaklaşımımız böyle olmamalı. Oruç tutanlara saygı göstermeyerek sigara içmesi onun insanlığını gösterir, onu dövmekse bizim insanlığımızı. Eğer böyle yaparsak islam'a faşist demelerine sebep olmuş oluruz. Ölçüp , tartıp, düşünüp öyle konuşalım.
Kardeşim beni bir insanın oruç tutup tutmaması ilgilendirmez.Ben hiçbirşekilde orucu yedi diye dayak atanlara karşıyım.yıkarıdaki yazımda sadece demekrataydının inadına ve kendisi ile alay etmek için söyledim.Yoksa hiçbir kişi dinini yaşamıyor diye insanlar tarafından cezalandıramaz.Cezayı sadece ALLAH (cc) verir.Yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiğim için özür dilerim...
Tekrar tekrar söylüyorum.
Herkes kendi dinini yaşamakta serbest ve herkes inandığı dininin emirlerini yaşamamaktada serbesttir.Yaşamadığı için hiçbir şekilde cezalandırılmamalıdır.
şeyh şamil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-07-2008, 22:13   #16
Kullanıcı Adı
akgençlk
Bu haber yalanlandı... Basit bir trafik kavgasıymış yani oruçla falan alakası yokmuş.. Şimdi Akpartiye pislik diyenler kendi pis yüreklerini temizlesinler. El insaf....
akgençlk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-07-2008, 23:33   #17
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Alıntı:
Alıntı:
ozgun_genc Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Kardeşim beni bir insanın oruç tutup tutmaması ilgilendirmez.Ben hiçbirşekilde orucu yedi diye dayak atanlara karşıyım.yıkarıdaki yazımda sadece demekrataydının inadına ve kendisi ile alay etmek için söyledim.Yoksa hiçbir kişi dinini yaşamıyor diye insanlar tarafından cezalandıramaz.Cezayı sadece Allah (cc) verir.Yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiğim için özür dilerim...
Tekrar tekrar söylüyorum.
Herkes kendi dinini yaşamakta serbest ve herkes inandığı dininin emirlerini yaşamamaktada serbesttir.Yaşamadığı için hiçbir şekilde cezalandırılmamalıdır.
Estağfurullah.. Anladım
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)