![]() |
#11 |
![]() 1- 12:44
2-HAKAN 3-7 MAYIS 1982 BOĞA 4-YOK ASLA DÜŞÜNMEM İŞİM OLMAZ 5- EVET 6- İKİSİDE COLA COLADIR ![]() 8-Tercih ettiğin rakam ? (- 7) 9-Sevdiğin müzik türü? (-KULAĞA HOŞ GELEN HEPSİNİ GENELDE HAREKETLİ TÜRKÇE MÜZİK VE İLAHİ TASAVVUF MÜZİĞİ) 10-En sevdiğin çiçek ? (-GÜL) 11-Nefret ettiğin sohbet tarzı? (-BOŞ BOŞ KONUŞMAK) 12-Sevdiğin renkLer? (-SARI-LACİVERT VE MAVİ İLE YEŞİL) 13-Kendini geLecekte nasıL görüyorsun? (-BİLMEM İNŞALLAH İYİ BİRYERLERE GELİRİM NEDİYEYİM ![]() 14-A$ıkmısın? (-ÇOOK EVET) 15-AiLeiLen mi tek mi? (-AİLEMLE) 16-Tuttuğun takım ? (-TABİKİ TEKBÜYÜK OLAN FENERBAHÇE ![]() 17-OLmazsa oLmazın ? (-AİLEM VE TELEFONUM) 18-Senden uzakta ya$ayan arkada$ın? (-VARDA ÇOK HANGİ BİRİ) 19-Hayatında neyi deği$tirmek isterdin ? (-İŞİMİ) 20-Uyandığında iLk dü$ündüğün $ey? (-BUGÜN KAHVALTIDA NE YESEMKİ) 21-En nefret ettiğin hareket? (-EL HAREKETLERİ) 22-Ba$ka biri oLmak isteseydin kimi seçerdin? (-KENDİMİ) 23-Birşey söyLemek isteyipte söyLeyemediğin o kişiye ne demek isterdin? ( -...... ![]() 24-Takma adın ? ( -YOK YADA BEN BİLMİYORUM DUYMADIM KİMSEDEN ÇÜNKÜ BİRŞEY ![]() 25-En sevdiğin spor? (-FUTBOL) 26-Utangaçmısın yoksa fazLa açıksözLümü? (-İKİSİDE ORTASI ![]() 27-Konu$tuğun diLLer? (-TÜRKÇE İNGİLİZCE BİRAZ AMA ) 28-Kullanmayı sevdiğin bi sözcük? (-TEKBAŞINA İŞBAŞINA ![]() 29-$imdi saat kaç? (-12:52 NEOLACAK) 30-hangi okulda/lise de okuyorsun?? (-ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ BİTTİ ŞİMDİ AÇIKÖĞRETİM DEVAM.) |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|