![]() |
#19 |
![]() hipermuhafazakar kardeşim… öncelikle yanlış anlaşılmanın üzüntüsü ile sizlere şunu söylemem gerek ki; ben her şeyi yuttum demedim fakat Allah bunu söylüyor dedim…
Ayrıca El-kaide imiş yav öyle bir örgütün olmadığını dünya biliyor…Ama size bir şey arz etmek isterim Osmanlını Dünyaya Hak ve Medeniyette ders verdiği ve Dünyaya hükmettiği… Zamanda bile Avrupalılar bizlere barbar demiyorlarmıydı… Bak bir önceki mesajımda da Belirttiğim Ayeti Kerimede Allah (c.c) şöyle buyuruyor… "(Ey Muhammed), ne Yahudiler, ne de Hıristiyanlar, sen onların dinlerine uymadıkça, senden asla razı ve memnun olmazlar. Sen (onlara) de ki: Allah'ın hidayeti (yolu olan İslâm; işte) doğru yolun, hidayetin ta kendisi odur. Eğer sen, (vahiy ile) sana gelen bunca ilimden sonra (bil–farz) onların (din dedikleri) heva (ve keyif)lerine uyacak olursan, andolsun, senin için Allah'tan (başka koruyacak) ne hakikî bir dostun ve ne de hakikî bir yardımcın bulunur." (Bakara sûresi, 120) “"(Ey Muhammed), ne Yahudiler, ne de Hıristiyanlar, sen onların dinlerine uymadıkça, senden asla razı ve memnun olmazlar.” Ne imiş onları memnun edemeyiz amacımız bu olmamalı… Biz dost doğru olursak Allaha ve İslam’a samimiyetle teslim olursak ve Hakkın yaşayarak İslam’ı o gayrimüslimlere gösterirsek belki onlara hidayet kaynağı oluruz… Yoksa masalarda olmaz bu iş tatmin olmazlar, memnun olmazlar …. Ben demiyorum Allah diyor… Yanlış anlaşılmamak temennisiyle… Saygılarımla kardeş… |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|