|
![]() |
#1 |
![]() ********************************************
20. Winodws Xp İçin Play Station 3 Teması (3d) Not: Vista ve XP uyumludur. Süper bir tema. ![]() Süper Windows xp ve Vista için bir PS3 teması. Resimdede göründüğü gibi süper bir tema. Fazla söze gerek yok! Tavsiyemdir. Şimdiyr İNDİR l 4.33 MB RapidShare: İNDİR Alternatif linkler: RapidShare: İNDİR RapidShare: İNDİR RapidShare: İNDİR ************************************************** ******************************************** 21.Winamp Modern Skins Galatasaray Pack 2008 Özel ![]() Süper bir skin paketi. Gördüğünüz resim sadece bir tane skindendir. ---------------------------------------------------------------------- Özelikler: #Resimleri degistirme özeligi #resimleri diashow yap,her sarkida resim degisin #Cerceveyi ayarla ve de degistirebilmek #font ayarlari #+40 Display images #+10 Display layouts #+10 MainBodys ---------------------------------------------------------------------- - RAR Dosyanin icine resimli anlatim ekledim ---------------------------------------------------------------------- İNDİR l 3.73 MB RapidShare: İNDİR Alternatif linkler: RapidShare: İNDİR RapidShare: İNDİR RapidShare: İNDİR ************************************************** ******************************************** 22. 3 Büyüklerin Xp Teması (msstyles), Fenerbahçe-Galatasaray-Beşiktaş (Kurulumsuz) ![]() evet arkadaşlar olayı bitiriyorum işte karşınızda "FANATİK TEMA". hem FB hem GS hem de BJK temaları birarada. Herkesin bilgisayarında bulunması gereken bir paylaşım. İNDİR l Sadece 3.46 MB Not: Ek bir program yüklemeniz gerekmez. RapidShare: İNDİR __________________
![]() Konu AK_Türk tarafından (09-24-2008 Saat 06:52 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|