Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Beşiktaş (BJK) Siyaset Forum Beşiktaşlılar !

Stil
Seçenekler

Alt 09-25-2008, 11:47   #1
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Standart 'O maçı hiç unutmadım'

Bobo´nun geçen sezonki Belediye maçında gördüğü kırmızı kart, belki de Beşiktaş´ı şampiyonluktan etti. Brezilyalı şimdi, cumartesiyi iple çekiyor

Liderlik gitmişti
22 Mart 2007... Lider Beşiktaş, Olimpiyat Stadı’nda konuk olduğu Büyükşehir Belediyespor karşısına sakat ve cezalılar nedeniyle eksik bir kadroyla çıkmıştı. Maçın başında İbrahim Akın’ın golüyle geriye düşen Siyah-Beyazlılar, Holosko’yla durumu eşitlese de ilk yarının son dakikasında Bobo’nun gördüğü kırmızı kart herşeyi alt-üst etmişti. Maçı 2-1 kaybeden Siyah-Beyazlılar hem liderliği, hem de Bobo’yu yitirmişti. Ağır bir ceza alan Brezilyalı futbolcunun yokluğunda Beşiktaş şampiyonluk yarışında büyük yara almıştı.

‘Golümü atacağım’
Bu sezona da çok iyi başlayan Bobo, Belediye mücadelesi öncesinde FANATİK’e konuştu. “Kırmızı kart gördüğüm maçı hiç unutmadım” diyen Brezilyalı yıldız, “Kasti bir hareketim yoktu ancak oyundan atılmıştım. Takım arkadaşlarım da haklı olarak soyunma odasında bana tepki göstermişti. Zor günler geçirmiştim, şampiyonluk yarışından geri kalmıştık. Yönetimden de ceza almıştım. Ancak artık herşey geride kaldı. Yine maçın konuşulan ismi olacağım ancak gördüğüm kırmızı kartla değil, atacağım gollerle...” dedi.

fanatik

Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-25-2008, 21:11   #2
Kullanıcı Adı
MertcAn_1903
İntikam soğuk yenen bir yemektir.

Bu sezon yine lider gidiyoruz, Lider döneceğiz inşaAllah !
MertcAn_1903 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-25-2008, 21:21   #3
Kullanıcı Adı
_SoN_
bu sene affetirir umarım kendini.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)