![]() |
#21 |
![]() böyle diyorsunuzya sizi guluyorum bana chp liyim gibi davranmalar akp gibi bir laikligin odagı olmus parti tayyip efendi ogluna gemi alır unukıtan babalar gibi satar siz bunu başka bisiey degil
|
|
![]() |
![]() |
#22 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() bunu bilerek yapıyorsunuz tayyip dokunulmazlık zırlhını oldugnu bile bile çatır çatır ispatlanıyor ne yazıkı milletveli degilim çaldıgnız kendinde biliyorsunuz birazcık allah korkun varsa calamdıgnıa yemin edermisin ummu seleme
|
|
![]() |
![]() |
#24 | |
![]() Alıntı:
![]() ama ak partili olmasamda göz var nizam var ....tamam çaldı diyelim chp ne yapıyor...:thinking1qs1: |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
![]() şahsın cumhuriyet halk partisini desteklemektedir umarım yemin ederdiniz.dindar degilim ama kul hakına çok önem veririm buna dikkat ederim ama çalanlara goz yumam:kiss:
|
|
![]() |
![]() |
#26 |
![]() her sol kesimin lafı aynı...dindar değilim ama kul hakkına önem veririm....hiç inandırıcı bir taktik değil....sizin bu yaptığınız kul hakkına girmiyormu...sizin kul hakkından kastınız ne oluyor merak ediyorum..:thinking1qs1:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() sol kesimin lafları beni baglamıyor sayın seleme insan haklarına olan herşey birisinin hakını yemek devleti dolandırmak vs herşey kul hakkı çok öenmlidir asla kul hakkına girmem dikkat edini<ki kul hakkıan gerçkci ve ciddi şekilde önem veririm islamiyet kitaplarına kul hakkı nasıl yazıyorsa aynen kabul ediyorum. hırsızlık buyuk gunahtır saygılarımla
Konu temelli tarafından (10-08-2008 Saat 21:11 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#28 |
![]() o zaman kul hakkı diyorsunuz...amenna...
başörtüsü yasağı bir kul hakkı değilmidir... katsayı adaletsizliği kul hakkı değilmidir...dinimizi yaşıyamak bizden çalınan en büyük adaletsizlik değilmidir.. ya siz ne diyosunuz...anlamıyorum kalkmış adaletsizliği bize anlatmaya çalışıyorsunuz...asıl en büyük hırsızlığı siz yapıyorsunuz...onurumuzu çalmaya çalışıyorsunuz...yazık.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#30 | |
![]() Alıntı: