Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 10-08-2008, 20:23   #21
Kullanıcı Adı
temelli
Alıntı:
siyah gül 07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yok çıkmak zorunda olana kaçtı falan diyorsunuzda o yüzden dedim
Merak etme halk doğruyu yanlışı biliyor sandıktan çıkana üzülen ben değil siz olacaksınız
böyle diyorsunuzya sizi guluyorum bana chp liyim gibi davranmalar akp gibi bir laikligin odagı olmus parti tayyip efendi ogluna gemi alır unukıtan babalar gibi satar siz bunu başka bisiey degil
Alt 10-08-2008, 20:54   #22
Kullanıcı Adı
Beritan
Alıntı:
temelli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
akp hazin sonu diyebiliriz durmak yok çalmaya devam:angry:
herlafta çalmayı söylüyorsunuz..varsa ispatınız buyurun...yoksa susun...size acıyorum
Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-08-2008, 20:56   #23
Kullanıcı Adı
temelli
Alıntı:
Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
herlafta çalmayı söylüyorsunuz..varsa ispatınız buyurun...yoksa susun...size acıyorum
bunu bilerek yapıyorsunuz tayyip dokunulmazlık zırlhını oldugnu bile bile çatır çatır ispatlanıyor ne yazıkı milletveli degilim çaldıgnız kendinde biliyorsunuz birazcık allah korkun varsa calamdıgnıa yemin edermisin ummu seleme
Alt 10-08-2008, 20:59   #24
Kullanıcı Adı
Beritan
Alıntı:
bunu bilerek yapıyorsunuz tayyip dokunulmazlık zırlhını oldugnu bile bile çatır çatır ispatlanıyor ne yazıkı milletveli degilim çaldıgnız kendinde biliyorsunuz birazcık allah korkun varsa calamdıgnıa yemin edermisin ummu seleme
ak partili olsam emin olun ederdim ...
ama ak partili olmasamda göz var nizam var ....tamam çaldı diyelim chp ne yapıyor...:thinking1qs1:
Alt 10-08-2008, 21:02   #25
Kullanıcı Adı
temelli
Alıntı:
ak partili olsam emin olun ederdim ...
ama ak partili olmasamda göz var nizam var ....tamam çaldı diyelim chp ne yapıyor...:thinking1qs1:
şahsın cumhuriyet halk partisini desteklemektedir umarım yemin ederdiniz.dindar degilim ama kul hakına çok önem veririm buna dikkat ederim ama çalanlara goz yumam:kiss:
Alt 10-08-2008, 21:04   #26
Kullanıcı Adı
Beritan
Alıntı:
şahsın cumhuriyet halk partisini desteklemektedir umarım yemin ederdiniz.dindar degilim ama kul hakına çok önem veririm buna dikkat ederim ama çalanlara goz yumam:kiss:
her sol kesimin lafı aynı...dindar değilim ama kul hakkına önem veririm....hiç inandırıcı bir taktik değil....sizin bu yaptığınız kul hakkına girmiyormu...sizin kul hakkından kastınız ne oluyor merak ediyorum..:thinking1qs1:
Alt 10-08-2008, 21:08   #27
Kullanıcı Adı
temelli
Alıntı:
her sol kesimin lafı aynı...dindar değilim ama kul hakkına önem veririm....hiç inandırıcı bir taktik değil....sizin bu yaptığınız kul hakkına girmiyormu...sizin kul hakkından kastınız ne oluyor merak ediyorum..:thinking1qs1:
sol kesimin lafları beni baglamıyor sayın seleme insan haklarına olan herşey birisinin hakını yemek devleti dolandırmak vs herşey kul hakkı çok öenmlidir asla kul hakkına girmem dikkat edini<ki kul hakkıan gerçkci ve ciddi şekilde önem veririm islamiyet kitaplarına kul hakkı nasıl yazıyorsa aynen kabul ediyorum. hırsızlık buyuk gunahtır saygılarımla

Konu temelli tarafından (10-08-2008 Saat 21:11 ) değiştirilmiştir..
Alt 10-08-2008, 21:11   #28
Kullanıcı Adı
Beritan
o zaman kul hakkı diyorsunuz...amenna...
başörtüsü yasağı bir kul hakkı değilmidir...
katsayı adaletsizliği kul hakkı değilmidir...dinimizi yaşıyamak bizden çalınan en büyük adaletsizlik değilmidir..
ya siz ne diyosunuz...anlamıyorum kalkmış adaletsizliği bize anlatmaya çalışıyorsunuz...asıl en büyük hırsızlığı siz yapıyorsunuz...onurumuzu çalmaya çalışıyorsunuz...yazık..
Alt 10-08-2008, 21:20   #29
Kullanıcı Adı
temelli
Alıntı:
o zaman kul hakkı diyorsunuz...amenna...
başörtüsü yasağı bir kul hakkı değilmidir...
katsayı adaletsizliği kul hakkı değilmidir...dinimizi yaşıyamak bizden çalınan en büyük adaletsizlik değilmidir..
ya siz ne diyosunuz...anlamıyorum kalkmış adaletsizliği bize anlatmaya çalışıyorsunuz...asıl en büyük hırsızlığı siz yapıyorsunuz...onurumuzu çalmaya çalışıyorsunuz...yazık..
turkiye cumhuriyeti laik bir ulkedir ve kuralllar göre harket ediniz bu ulke kurucusu ULU ÖNDER ATATURK'TÜR. turban laiklige aykırıdrı anayasa mahkmesi söyluyor ben degil katsayo propleminiz falan çözum getirsinler bu benim işim degil devletin hukumetin eleindedir çözsun burda kul hakını anlatırken sizi ders vermiyorum sordunuz ya cevap veriyorum akp çaldıgı paralar icin bu forumda kimse yemiz etmez birçok hak vardır am gunu geldiginde hesap sorulacak kimse o makamda kalcı degilidr unutmayın saygı sevgilerimle
Alt 10-09-2008, 17:14   #30
Kullanıcı Adı
Beritan
Alıntı:
turkiye cumhuriyeti laik bir ulkedir ve kuralllar göre harket ediniz bu ulke kurucusu ULU ÖNDER ATATURK'TÜR. turban laiklige aykırıdrı anayasa mahkmesi söyluyor ben degil katsayo propleminiz falan çözum getirsinler bu benim işim degil devletin hukumetin eleindedir çözsun burda kul hakını anlatırken sizi ders vermiyorum sordunuz ya cevap veriyorum akp çaldıgı paralar icin bu forumda kimse yemiz etmez birçok hak vardır am gunu geldiginde hesap sorulacak kimse o makamda kalcı degilidr unutmayın saygı sevgilerimle
laiklik...sizin için nedir...hakları gasp etmekmi...laikliğe aykırılık ne var ..itici geliyor sizin gibiler sayesinde laiklik...emin olun ATATURK burda olsaydı sizden utanç duyardı...katsayı problemide laiklik çebrini takılmıyorumu..?çalınan para olsa emin ol bu konuda cevap vermek istrerdim ama ben bilmiyorum şahit olmadı...siz olduysanız bilemem;)

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)