Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 10-18-2008, 02:26   #21
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
sabırlı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Taraf duruşu ile takdir edilecek gazetelerden biri.
Nenden hep skandal haberler tarafta çıkıyor ?
Mesela Ergenekon dağlıca saldırısı şimdide aktütün saldırısı niçin tarafta çıkıyor tek Merak ediyorum doğrusu

Bağlantıları ve istihbaratı Amerika da ondan .
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-18-2008, 02:29   #22
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
kanahmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bak Erbakan Hoca`yı seviyorum. Eğer şu anda Erbakan Hoca siyasette olsa arka planda durmasa desteklerim Erbakan Hoca`yı ama bazı küçük hataları söyleyelim. Ben NTV de izlediğim bir belgeselde bunu gördüm ve size aktardım. 26 Ekim günü arkadaşla Ankara`da olacağım bu yeterince açıklayıcıdır herhalde. Tayyip Erdoğan`ın hataları yok mu tabiki de var ama sürekli hataları dile getirip diğer olumlu şeyleri örtbas ederseniz buna karşıyım.

Desene AK Parti'nin oylarını bölebilecek tek kişi o da ondan arkasındayım diye.. Büyüklerin de pişman siyasi yasağına ama işte iş işten geçmiş.. Naparsın...
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-18-2008, 02:49   #23
Kullanıcı Adı
muhardinho
Başbakan benim gözümden düştü. Bir kere Taraf gazetesi eleştri yapmıyo ki bir şekilde eline geçen belge yi açıklıyor başbakanda bu ağır eleştriler falan diyor.
Eğer başbakan tarafsız bir şekilde, eğer bu belgeler doğruysa bunun hesabını sorarım deseydi benden 10 üzerinden 10 puan alırdı.
Başbakan genelkurmayın tehdinden korkmasın bu saatten sonra darbe yapacak değil kimse zaten öyle bir şeye kalkışırlarsa kaybeden onlar olur ellerinde ki son kaleyi kaybederler. akabinde de türkiye yi de türkiye yönetir. böylece ABD'nin ortadoğu projesinin gerçekleşme ihtimali ortadan kalkar.
muhardinho isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-18-2008, 08:19   #24
Kullanıcı Adı
AK_Türk
Bir basbakanin kendine bagli bir kurum olan genel kurmayi korumasi cok normal
AK_Türk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-19-2008, 01:58   #25
Kullanıcı Adı
muhacir
Alıntı:
AK_Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir basbakanin kendine bagli bir kurum olan genel kurmayi korumasi cok normal

Bir başbakanın kendisine bağlı bir kurumu veya kurumları ancak DOĞRU YAPTIKLARI ZAMAN koruması normaldir.

Yanlış yapan kim olursa olsun ona sahip çıkılmaz, korunmaz.

Yanlış yapanı, görevini tam yapmayanı korursanız işteböyle her gün şehit cenazeleri kaldırırız.
muhacir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-19-2008, 02:26   #26
Kullanıcı Adı
islam
e... ben Tarafı BelliOlmazYan TarafDediğimde AkTarafı Beni Kalaylamştı...
islam isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-19-2008, 10:56   #27
Kullanıcı Adı
Hakan Özkan
Demokrasinin toplum üzerindeki yayılma hızının önünü alacak bir duruşa imza atmıştır sevgili Başbakanımız , Askeri kanata uygun kelamlar ile kamuoyu önünde sorguya cekilmesi ,alışagelmiş düzen , sistemin iyileşmesi acısından iyi olacağına inanıyordum . Son dönemlerde kafalarda oluşan her tür soru işaretine binaen askeri kanatın cok daha makul ve gerçekci yorumlarda bulunması beklenilendi, yalnız bu aşamada genelkurmay başkanının , yersiz ve gereksiz cıkışı ile medya üstünde bunun yanında bağımsız olmayan yargı üstünde oluşturmuş olduğu psikolojik baskı ile demokratik gelişme aşamasında hoş olmayan bir gerilemedir , bunun yanında belki yerel secimlerin yanaşmasını kendilerine kanalize etme adına muhalefetin adice siyaset yapmaa reflekslerini boşa cıkarma adına , genelkurmayı destekleyen acıklamalara sevgili Başbakanımızın destek cıkması kısa vadede sandık için hoş gözüksede uzun vadede demokrasi için hoş olmadığını düşünüyorum.
Hakan Özkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-20-2008, 20:07   #28
Kullanıcı Adı
şeriatçı
“Paşasının Başbakanı” Bir de Apolet Taksaydın! demiş taraf. Haber için:

http://www.haksozhaber.net/news_detail.php?id=5253
şeriatçı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-20-2008, 20:14   #29
Kullanıcı Adı
aşk-ı ilahi
tarafın tarafsızlığına ve samimiyetine asla inanmadım....
aşk-ı ilahi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-20-2008, 20:17   #30
Kullanıcı Adı
şeriatçı
Alıntı:
aşk-ı ilahi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tarafın tarafsızlığına ve samimiyetine asla inanmadım....
Yalnız burada taraf değiştiren 'Taraf' değil dikkatinize... Kemalistler tarafından orduyu yıpratmakla suçlanan taraf (akp) , bu sefer tarafını ordu olarak seçiyor. Yani akp halk tarafından veya demokrasi tarafından, kemalist rejimin bekçisi ordu tarafına iltica ediyor.
şeriatçı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)