![]() |
#21 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
![]() Alıntı:
Desene AK Parti'nin oylarını bölebilecek tek kişi o da ondan arkasındayım diye.. Büyüklerin de pişman siyasi yasağına ama işte iş işten geçmiş.. Naparsın... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() Başbakan benim gözümden düştü. Bir kere Taraf gazetesi eleştri yapmıyo ki bir şekilde eline geçen belge yi açıklıyor başbakanda bu ağır eleştriler falan diyor.
Eğer başbakan tarafsız bir şekilde, eğer bu belgeler doğruysa bunun hesabını sorarım deseydi benden 10 üzerinden 10 puan alırdı. Başbakan genelkurmayın tehdinden korkmasın bu saatten sonra darbe yapacak değil kimse zaten öyle bir şeye kalkışırlarsa kaybeden onlar olur ellerinde ki son kaleyi kaybederler. akabinde de türkiye yi de türkiye yönetir. böylece ABD'nin ortadoğu projesinin gerçekleşme ihtimali ortadan kalkar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() Bir basbakanin kendine bagli bir kurum olan genel kurmayi korumasi cok normal
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
![]() Alıntı:
Bir başbakanın kendisine bağlı bir kurumu veya kurumları ancak DOĞRU YAPTIKLARI ZAMAN koruması normaldir. Yanlış yapan kim olursa olsun ona sahip çıkılmaz, korunmaz. Yanlış yapanı, görevini tam yapmayanı korursanız işteböyle her gün şehit cenazeleri kaldırırız. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
![]() e... ben Tarafı BelliOlmazYan TarafDediğimde AkTarafı Beni Kalaylamştı...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() Demokrasinin toplum üzerindeki yayılma hızının önünü alacak bir duruşa imza atmıştır sevgili Başbakanımız , Askeri kanata uygun kelamlar ile kamuoyu önünde sorguya cekilmesi ,alışagelmiş düzen , sistemin iyileşmesi acısından iyi olacağına inanıyordum . Son dönemlerde kafalarda oluşan her tür soru işaretine binaen askeri kanatın cok daha makul ve gerçekci yorumlarda bulunması beklenilendi, yalnız bu aşamada genelkurmay başkanının , yersiz ve gereksiz cıkışı ile medya üstünde bunun yanında bağımsız olmayan yargı üstünde oluşturmuş olduğu psikolojik baskı ile demokratik gelişme aşamasında hoş olmayan bir gerilemedir , bunun yanında belki yerel secimlerin yanaşmasını kendilerine kanalize etme adına muhalefetin adice siyaset yapmaa reflekslerini boşa cıkarma adına , genelkurmayı destekleyen acıklamalara sevgili Başbakanımızın destek cıkması kısa vadede sandık için hoş gözüksede uzun vadede demokrasi için hoş olmadığını düşünüyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
![]() “Paşasının Başbakanı” Bir de Apolet Taksaydın! demiş taraf. Haber için:
http://www.haksozhaber.net/news_detail.php?id=5253 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
![]() tarafın tarafsızlığına ve samimiyetine asla inanmadım....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
![]() Yalnız burada taraf değiştiren 'Taraf' değil dikkatinize... Kemalistler tarafından orduyu yıpratmakla suçlanan taraf (akp) , bu sefer tarafını ordu olarak seçiyor. Yani akp halk tarafından veya demokrasi tarafından, kemalist rejimin bekçisi ordu tarafına iltica ediyor.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|