Bu iş böyle yürümez. Görev tanımı içerisine ülkesinin sorunlarıyla ilgili fikir ve çözüm üretmek gören herkesin, ülkenin gelişmesinin önündeki bu en büyük engelin ortadan kaldırılması için üzerine düşeni yerine getirmesi gerekir. Her yönden gelebilecek eleştiri ve tepkilere aldırmadan...
Aksi halde 'terör' denilen menhus hastalık etkisini sürdürür ve çok basit düzenlemelerle bile çözülebilecek iken zaman içerisinde iyice karmaşık hale gelmiş bir sorun, daha fazla can almaya devam eder.
Hiç kimse “Kim?” diye etrafına bakınmasın, evlâtlarımızın canını alan sorunu çözmek için hepimiz elimizden gelenin azamisini yapmak zorundayız.
Sayın Fehmi Koru, onca iftira, tehdit.. ve suikastlerin odağı olmuş bir yazar olarak! bizlere; kalem ve mikrofon başına geçin ve kahve köşelerinde yahut okul kantininde, hatta forum sayfalarında, konunun bilincinde olmamız gerektiği tavsiyenizden ötürü, açık yüreklilikle sizi selamlıyorum. Herkesi (aklı selim olarak) yazmaya davet ediyorum.
Farkında olmadan!!! Destekliyor muyum? Destekliyor musun? Destekliyor muyuz? Cevabı zor değilmi? Ne demek şimdi bu, ne demek farkında olmadan. Nasıl olurda benliğime, birliğime, bütünlüğüme kast eden, tanımı olmayan mahluk'u bilmeden dahi olsa desteklerim. Ben konunun bu yönüne dikkat çekmek istiyorum. Kaleminle, yazdıklarınla, seyrettiklerinle, konuştuklarınla o laneti destekleme !!! ...