Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz. |
Anketimiz: Türkiye`nin başına gelebilecek en büyük felaket sizce hangisidir? | |||
AK Parti'nin kapatılması |
![]() ![]() ![]() ![]() |
19 | 15.32% |
Askeri darbe |
22 | 17.74% |
Ekonomik çöküş |
11 | 8.87% |
İran tarzı rejim |
51 | 41.13% |
Güneydoğu sınırlarımızın aleyhimize değiştirilmesi |
13 | 10.48% |
7 veya üzeri büyüklükte bir deprem |
7 | 5.65% |
Fikrim yok |
1 | 0.81% |
Katılımcı sayısı: 124. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
#40 |
![]() Türkiyenin başına gelebilecek en büyük felaket hemen hemen hepsidir.Seçmesi zordur ki ,ancak çocuklar gibi hepsini karşımıza alıp elmaları soydum baş ucuma koydum diyerek seçim yapsak belki ancak yeridir.Bu böyle.
Fakat gelebilecek değilde ,asıl mevcut olan bir felaket var ki bundan bahsedemeden geçemeyiz. İşsizlik Yıllardır başta işsizlik olmak üzere bir sürü vaatlerle kapı kapı dolaşıp oy dilenciliği yapan hükümetler ve muhalefetler kuzu derisi koltuklara oturdukları ve rehavet çöktüklerinden olsa gerek ,sanki milletin derdi beni mi gerdi havasında bu sorun göz ardı edilmektedir.Oysa bu sorun bana göre Türkiye için en tehlikeli sorundur. Bu öyle bir sorundur ki yedi sülalesin kafasına şimsekler çaktırır. Bu öyle bir sorundur ki ahlaki çöküntüye neden olur, Bu öyle bir sorundur ki hırsızlık yaptırır, her türlü gayri meşru işlere saptırır,insanın güvenini yitirmesine neden olur,üzüntü ve sıkıntı vermesi sonucu çöküntüye,hızlı yaşlanmaya ve yetersiz beslenmeden dolayı hastalıklara neden olur. Bu öyle bir sorundurki insanoğlunun ibadetini bile şuurlu yapmasını engeller. Allah korusun insanın isyan etmesine ve dinden imandan çıkmasına bile neden olabilir. Şimdilik aklıma sadece bunlar gelmekte. Dahada çoğaltmak mümkündür.Ailesinden sorumlu olan Her bir vatandaşın hakkıdır iş sahibi olabilmek ve bu konuda sorumlu olan başta iktidar sahibi ve muhalefetlerin altındaki kuzu derisi koltuklarından biraz kımıldanıp bu hassas duruma elbirliği içinde çözüm bulmalarını diliyorum.Aksi takdirde çalışanlarımızın bile eti zor gördüğü şu dönemlerde birde işsiz olan kardeşlerimizi varsayarsak sırtı pek karnı tok muhterem insnların oturdukları kuzu derisi koltukların derisini et niyetine midelere indirmeleri kuvvetle muhtemeldirki ,pek muhterem vekillerimizin tahta sandalyelerin üzerlerinde oturmaları kaçınılmaz olur. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|