Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Tartışıyorum Tüm Partililerin,Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 10-31-2008, 19:21   #30
Kullanıcı Adı
MILLI DAVA
Alıntı:
yalçın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ya siz veya Biz diyelim biz ne yapiyoruz?

Samimi ve Ciddi anlamda bu konuyu sözebilmek icin ne yapiyoruz he bire yok üzerine gideresek kapatirlar diyerek kiviriyoruz

Erbakan Hoca bu Dava icin kac tane Parti feda etti simdiye kadar hic kivirdimi ?

Erbakan hocanın siyasi zaafiyetini kişiliğine verecek kadar düşmem yalnız
Buna Zaafiyet degil ,demekki zamani gelmemis diyerek taviz vermeden Inanarak Devam etmektir
Bu Ugurda Parti Kapatilsada Nerede Kalmistik diyerek Yola Devam Demektir
, ülkemiz ne zaman nerde nasıl hareket etmesini bilmeyen siyasetciler yüzünden törbülenme tahtası haline getirelecek kadar basit bir yer değil ,
Gözünde Fazla Büyütüyorsun Dünyevi olaylari
Önce Inanc,eger Halk Amerika Güclü diyerek Allah in Kudretini Görmez den gelirse birak Törbülenme Tahtasini Yerle bir olur
siyaset dünyanın her alandaki gelişmesini hissederek ve içindeki güçleride hesapa katarak var olma sanatı ise , niyetlerin güzelliği bazen haklı ve iktidar olmaya yetmiyor, belli bir güce ve kıvama gelmek dünya siyaseti ile yol almakta olduğuna inanıyorum,
Yanlis Inaniyorsun Önce Inanc Hakka Inanacaksin,Adalet icinde Hükmedeceksin Teknologi Hak Yolunda Kullanarak ilerleteceksin, eger Allah in Kudretine Inanarak hareket etmessen,Hareketlerini Kuvvete dayanarak düzenlersen onlardan farksiz olursun
yalnız dediğiniz şeylerin olması için bütün kurum ve millet olarak tek yapıya ve ideolojik prangalar ile milletin için de ayrışmaların olmadığın anti demokratik yapılara girişilmediği dönemlere ait bir olgudur bu gün öyle bir entik bölünmeler varki zihin aforozu olarak bu kadar cok kültürlü farklılıkların içinde bazen içeriye dönük kendi doğrularımız ile siyaset yapma şansı bırakmıyor maalesef .

Hayir ilk Basta Inanc Bunlarin hepsi Inanmana, Hakkla idrae etmenle olabilecek is, eger ülkeyi Kuvvete dayanarak idare edersen olmaaz

Sevgili Başbakanımızın asrı iyi okuyup buna göre siyaset belirliyorsa ve bu millet bu insanı baş tacı yapmış ise buna saygı duymak gerekir
Iste bu Yetmiyor ,sadece asri okuyup Idare etmek olmaaz, Hakka Inanacaksin Milletion Hakkini vereceksin, geri adim atarak degil,ileri adim atarak Mehteren Marsinda oldugu gibi Bir adim geri Iki adim ileri Amerika nin gücünü gözünde büyüterek degil allah in Kudretini Unutmayarak

, demokrasiye ve hukuka saygısı olan her insan bunu başarmak zorunda , her ülkenin kendi içinde radikal cevreleri olabilir , ama her ülkenin bünyesinde sağduyu hakimi insanlarda olabilir. insanlığın sorunlarına ortak kararlar verme faaliyetlerini bir düşmanlık olarak algılarsak yaşadığımız cağa ihanet etmiş oluruz
Evet Sayin basbakanin ve ekibinin yaptigi gibi degil herhalde
, geçmiş akıl ve ideolojiler ile soğuk savaş döneminden sonra oluşan dünya dengelerine inanın anlam vermek çok zor artık , bütün millet ve devletlerin köy haline gelen dünya sistemi için bir arada yaşayacak sanatları geliştirmek zorunda, bu başarılmadığı takdirde çok hafakanlar yaşanır . Elbette bazı mihraklar toplumların birbiri ile catışmasından beslenerek var oluyorsa böyle bir iyileşmeye hoş bakması gerçekleşmez , önemli olan her radikal varlıkların arkasında sağduyu ve insanlık için ortak projeleri hayata geçiren bütün insanları bir araya getirmek yeni dünyayı yaşanır kılacak en güzel cağrıdır.
Radikallik degil ayni zamanda Haksizlik Karsisinda Susan Dilsiz Seytan olmamak , Radikal olmayacagim diyerek birilerin yaninda diz cökmemek

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)