Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Gençler/Gençlik Meydanı Gençliğin saygılı ve seviyeli tartışma bölümü.

Anketimiz: YAPILAN ZAMLARDAM MEMNUNMUSUNUZ
EVET 4 26.67%
HAYIR 10 66.67%
KARARSIZIM 1 6.67%
Katılımcı sayısı: 15. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Stil
Seçenekler

Alt 11-02-2008, 15:46   #1
Kullanıcı Adı
cavsas
Thumbs up Bu zamlarda olmasa
Arkadaşlar bu son zamanlararda yapılan zamlar canımızı fazlasiyle sıkıyor.yapılan elektrik zammı doğalgaz zammı bundan önceki hükümetlerin yaptığı bu yanlış otomasyon zamları bence hiç akılkarı değil.mesela deniyorki işte petrol dolar bazında çok yükseldi o sebebden şu kadar benzine zam. şu kadar elektriğe zam. Doğalgaza zam.arkadaşlar biz napıyoruz .şu an petrol dolar bazında yarı fiyata indi biz hala zam yapıyoruz.elektriği bazı iller beleş kullanıyor (kaçak yani)oralara devletin memuru gidemiyor veye elektriğini kesmiyor.bazı kamu kuruluşları elektrik su doğalgaz borcunu gerektiği gibi gerekli yerlere ödemiyor.ee ondan sonra eee zam yapmamız lazım maliyetler yükseldi.yaaa halk bunu anlarmı....kimle konuşsam herkez yakınıyor.bu konuştuğum kişilerda çoğunluğu ak partili...tamam iyi şeyler oluyor amma bazılarıda çok kötüye gidiyor....bu konularada hassasiyetle durulması lazım arkadaşlar ....biz ne diyoruz daha güzel günlere değilmi ..inşallah diyorum..??

cavsas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-02-2008, 16:18   #2
Kullanıcı Adı
farukkonuk14
Alıntı:
cavsas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar bu son zamanlararda yapılan zamlar canımızı fazlasiyle sıkıyor.yapılan elektrik zammı doğalgaz zammı bundan önceki hükümetlerin yaptığı bu yanlış otomasyon zamları bence hiç akılkarı değil.mesela deniyorki işte petrol dolar bazında çok yükseldi o sebebden şu kadar benzine zam. şu kadar elektriğe zam. Doğalgaza zam.arkadaşlar biz napıyoruz .şu an petrol dolar bazında yarı fiyata indi biz hala zam yapıyoruz.elektriği bazı iller beleş kullanıyor (kaçak yani)oralara devletin memuru gidemiyor veye elektriğini kesmiyor.bazı kamu kuruluşları elektrik su doğalgaz borcunu gerektiği gibi gerekli yerlere ödemiyor.ee ondan sonra eee zam yapmamız lazım maliyetler yükseldi.yaaa halk bunu anlarmı....kimle konuşsam herkez yakınıyor.bu konuştuğum kişilerda çoğunluğu ak partili...tamam iyi şeyler oluyor amma bazılarıda çok kötüye gidiyor....bu konularada hassasiyetle durulması lazım arkadaşlar ....biz ne diyoruz daha güzel günlere değilmi ..inşallah diyorum..??
doğru söylüyosun..
farukkonuk14 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-02-2008, 17:54   #3
Kullanıcı Adı
cavsas
Smile
arkadaşlar birşeyler yazın bekliyorum......
Alt 11-02-2008, 20:44   #4
Kullanıcı Adı
Saltuk Buğra Han
Zam Türk insanının hiç bir zaman kopamadığı vaz geçilmez bir parçasıdır.Bu konuda bir dönemler insanımızın tamamen bağışıklık kazanmış olması ile beraber son yıllarda fazla yapılmadığından veya çok cüzi yapıldığından dolayı unutulmaya yüz tutmuşken yavaş yavaş kellesini göstermesi ile biraz etkilenecektir.Hatta bir dönem italyanların eyvah Türkler geliyor diyerek evlerine kapandıkları na benzer bir şekilde ,insanımızında eyvah zamlar gene geliyor diyerek ceplerini kapattığı günler yeniden mi gelecek acaba diye düşünmedende edemiyoruz.
Ne diyelim her şeyin hayırlısı olsun .Burada herkez bir şeyler söyler fakat kimse kimseyi ikna edemez, gene herkez bildiklerini okur.Ama forum başkanının da dediği gibi göz ardı etmediğim bir şey var ,neden seçim zamanı yaklaşırken bu zam .Demek ki bir nedeni var.
Bu zamın bir nedeni varsa ve bu neden eğer milletin menfaati içinse bu zaten kendini belli edecektir ve halk doğruyu görüp hakkını verecektir.
Ama bu zamların ve millet tarafından gösterilen fedakarlığın önümüzdeki yıllarda bir karşılığını göremezse o zaman yandı gülüm keten helva.Aksi takdirde bu millet zam yerine akpartinin oylarında % 22.5 civarında indirime gider ki bu heralde ak parti için pek de hoş olmayacak bir şeydir.
Her şeyin hayırlısı olsun.
Saltuk Buğra Han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-02-2008, 20:46   #5
Kullanıcı Adı
Beritan
zamlardan kim memnunki...
Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-02-2008, 22:23   #6
Kullanıcı Adı
cavsas
Thumbs up
evet herşeyin hayırlısı olsun.HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN..........................................
Alt 11-12-2008, 14:04   #7
Kullanıcı Adı
vesvese
Hayır mı şer mi yakın zamanda ortaya çıkar.
Globalleşen dünyada petrolün değeri artarken benzine,motorine,doğal gaza fiyat arttırımı gelirken petrol değer kaybettimi niçin indirim aynı oranda gelmez.
Nedenini söyleyeyim size arkadaşlar, gün stokçuların günüdür de o yüzden.
vesvese isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-14-2008, 21:54   #8
Kullanıcı Adı
ataraif61
Arkadaşlar ben soruyu tamamen yanlış buluyorum kim zamdan memnun olabilir ki(aramızda petrol kuyusu sahibi varsa bilmem).....
ataraif61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-14-2008, 21:58   #9
Kullanıcı Adı
ÜMİT-AK
gönül ister hiç zam yapılmasın.ama arkadaşlar
yapılan bir çok hizmet var..insanlara yaptığımız hizmetleri anlatalım + artı taraftan bakalım bazen...
ÜMİT-AK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-14-2008, 22:23   #10
Kullanıcı Adı
ahmetermiş
Kimse zamlarıa hoş bakmaz ancak yapılan zamlar gereksiz yere yada isteyere yapılmış değildir..bu ülkeme canımı nasılki vermek ister isem..ülkemın zarara uğrmaması için gerekirse zam ilede olsa malımıda veririm..
AK partimiz gereksiz zam yapmadığı gibi..mumkun olduğu kadar lüks tuketim mallarına zam yaptı..! ben ne zamlar gördüm..
siz genç olduğunuzdan özal zamanını hatırlamazsınız.. ne şarkılar turküler yakıldı hatırlayın şaban filmlerini,,orta direk şabandan,,bir çok filmlere bır bakın..
ÇİLLER DÖNEMİ TUM BERBATTI ÜLKEM BATTI..!(devalasyon oldu)
ECEVİT DÖNEMİ.. NECDET SEZAR KİTAP ATTI..!(devalasyon oldu)
MESUT DÖNEMİ..ÜLKEMİ MAVİ AKIMLA VS. SATTI(en kötü başbakandı)
DEMİREL DÖNEMİ TUM BI ALEMDİ SIRT ÜSTÜ YATTI(40yıl boşa geçti)

zamla ilgili şarkılar
kaşların arasına zam,zam kurşunu değdi..diye şarkılar söylendi

bilmiyorsun özalcım sonumuz ne olacak belı bu aşk ölümsüz belkı yarım kalacak. her gun zam yapıyorsun ağlatıyorsun mılleti bır bılmece gıbısın çözemedim ben seni..vs

mallarımız yabancı ah özalcı ..!
zengın oldu ............. ah özalcı vs
vs
kısa bir hatırlatmada bulunayım dedim..
petrol 2002 de 22 dolardı
2 ay evvel 140 dolar oldu yani yedi kat.
bu ne demek ..! petrol demek her şey demek..ancak sevgili başbakanım bunu halka yansıtmamak için elinden geleni yaptı..ve elektiriğe 5 yıl zam yapmadı.
ak partiden önce otamatiğe bağlanmıştı her ay yuzde üç otomatık olarak zam yapılıyordu..!
bunları niye kısaca anlattım..?
hafızayı beşer nısyan ile malüldür..yani.. insan hafızası unutur..ben nacizane bırazcık hatırlattım..
ahmetermiş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)