ben de karşıyım bir açılıp bir kapanmaya açıldığında görenler senin mahremin değilmi? başını açıpta okuduğunda eline geçen ne oluyor? hadi çalışmak için diyelim başını açmadan çalışamazsında....yani bu dünyada hiçmi öbür dünyaya hazırlık yapılmayacak..
Hz. Âişe (r.a)’den: Şöyle demiştir: “Rasûlüllah (s.a.v) bileklerinin dört parmak yukarısını işaret ederek “Allah’a ve ahiret gününe inanan bir kadın ergenlik çağına varınca yüzü ve şuraya kadar elleri dışında herhangi bir yerini açması helâl değildir!” buyurdu.16
Ebû Hureyre (r.a)’den: Şöyle demiştir: “Rasûlüllah (s.a.v) “Ateş ehlinden olup, görmediğim iki sınıf insan var: (Birisi) yanlarında bulunan sığır kuyruklarına benzer kamçılarla insanları döğen (işkence yapan) bir kavimdir. (Diğeri) giyinik, çıplak birtakım kadınlardır...”17 buyurdu
diyeceksinizki sen ne kadar uyuyorsun uymam gerektiği kadar tabiki bu benim düşüncemdir saygı beklerim
Bence çok yanlış bir düşünce.Ve çok dar görüşlü bir düşünce.Birkere arkadaşım Neden devlet dairelerinde biz dini bütün insanlar olmayalım.Neden Bİz Başbakan cumhurbaşkanı olmayalım.Neden biz doktor olmayalım.TAmam belki meslek sahibi oluncada başımızı açmak zorunda kalıcaz:Ama BAkın BEn Başımda beni yöneten kişilerin dini bütün insanlar olmasını istiyorsam.Kendimde bu yerde olarak HEm vatanıma hem milettime allah için hayırlı işler yapma hakkım vardır.Zaten allah görür bazı şeyleri niçin yaptığımızı.Bu nedenle böyle bir düşünce bildirmeniz çok yanlış.Çünkü biz kapılar ardına saklananlardan olmayacağız,BİZİMDE bu ülkede sesimiz çıkacak
Konu çilik tarafından (11-08-2008 Saat 22:10 ) değiştirilmiştir..