Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 11-11-2008, 19:51   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Exclamation Kara Çarşaf sonunda CHP'ye de girdi

Ahmet Hakan, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın çarşaflı bir kadına CHP rozeti takarken çekilmiş fotoğrafın hikayesini yazdı..

GÜRSEL TEKİN'E DİKKAT
Bundan bir süre önce, "CHP’nin yeni İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin’e dikkat" diye bir yazı yazmıştım...

Demiştim ki:

"Gürsel Tekin alışılmış CHP’lilere benzemez... Örgütçüdür... Seçkinci değildir... Halkın diliyle konuşur... Hacı amcalarla iletişimi gayet iyidir... Fakir fukaraya yakındır... Takipçidir... Varoşlara alışkındır... Laiklik geriliminden ziyade yolsuzluk meseleleriyle ilgilidir... İddialıdır..."

Şimdi lütfen fotoğrafa iyi bakın...

Önceki gün akşam saatlerinde İstanbul Eyüp’te çekilen bu fotoğraf, Baykal açısından önemli ise de, asıl olarak "Gürsel Tekin farkı"nı yansıtmaktadır...

Olay şu: Bir grup türbanlı kadının yanı sıra çarşaflı bir kadın da CHP saflarına geçmiş... Baykal da, çarşaflı kadına CHP rozeti takıyor...

Ne güzel değil mi?

Durun, durun... "Bu bir istismardır, seçim öncesi türbanlıları kafalama taktiğidir" falan deyip geçmeyin...

Çünkü Gürsel Tekin, bu işin altını da dolduruyor...

'TÜRBAN SERBEST OLSUN' DİYEN CHP'Lİ

Bundan iki hafta önce bana, "Ben CHP İstanbul İl Başkanı olarak üniversitelerde türbanın özgür olmasını istiyorum" demişti...

Ben de "Böyle bana özel konuşmak olmaz... Bunun yazılmasına razı mısın?" diye sormuştum...

Yanıtı çok açıktı: "Evet, yazabilirsin."

Bir vesile arıyordum... İşte buldum ve yazdım...

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-11-2008, 19:52   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Cahil kadın...
Alt 11-11-2008, 19:58   #3
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Kendi adamlarını kapatıp koymuşlardır işte..

Öyle olmasa bile; bu pozda Tayyip Erdoğan'ın olduğunu düşünsenize..

Yer yerinden oynardı..
Klasik cehepe oyunları işte, aynı çocukken oynadığımız çelik çomak oyunları gibi ...
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-11-2008, 20:04   #4
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Para için insan dansöz elbisesi bile giğer hocam,kim bilir işin ucunda para vardır.
Anayasa mahkemesine başörtüsü düzenlemesini chp götürdükten sonra,aynı hafta içi chp başörtülü bir grup kadını ziyaret edip kahve içmişti ve onlara tapu vermişti.

Yine aynı dönemde bir başörtülü -ki ben bile daha güzel takarım- ye rozet takmıştı.

İşin içinde para varsa insan kişiliğinide satar,dişiliğinide ortaya serer,cahillik söz konusu ise vay o insanın haline.
Alt 11-11-2008, 20:56   #5
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
beyinsiz kadın, sadece başını örtmekle kalmamış aynı zamanda beynini de örtmüş, zavallı.

gerçi böyle giyinen bir kadının bu tür bir durumla karşılaşmak isteyeceğini de sanmıyorum. bir erkeğin değil bir yerine ellemesini 50 cm yakınlaşmasından bile rahatsız olur. oyun gibi geliyor.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-11-2008, 21:07   #6
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Evet hocam haklısın ona dikkat etmemiştim,böyle giyinenler bu kadar yaklaşmaz bir erkeğe,dikkat ederler hareketlerine.Zaten böyle olması gerekir.

Bana göre çarşaflı değil bu,chpliler ve dspliler alıştı çarşafaltına girmeye,kartel basını için çalışmaya.Onlardan biridir kim bilir ?

Aklı selim çarşaflı böyle yapmaz.

Konu Hüdaverdi tarafından (11-11-2008 Saat 21:11 ) değiştirilmiştir..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)