|
![]() |
#1 |
![]() En Aktif Üye: ....... prizma, siyah_gül_07, ak_kelebek
En Yardımsever Üye: dirilis.f, Hüdaverdi En Ciddi Üye: ....... yalçın, Feyza En Çok Rastladığınız Üye: ....... prizma, ümmü_seleme En Fanatik Üye: ....... politikaci En Tatlı Başbelası üye: ....... ÜMİT-AK :=) En Geveze Üye: ....... En Karizmatik Üye: ....... gönülden, yalçın, Hüdaverdi, KaraEsref, bayonet En Kibar Üye: ....... dirilis.f, Ravza_Ruveyda, Gölge En Komik Üye: ....... ÜMİT-AK ![]() En Daimi Üye: ....... prizma En Paylaşımcı Üye: ....... ak_kelebek En Sevimli Üye: ....... bayonet, En Sinirli Üye: ....... En Heyecanlı üye: ....... ahmetermiş En Sabırlı Üye: ....... yalçın (tek geçerim ![]() En Sakin Üye: ....... Feyza En iyi İmza: ....... elif zeynep En iyi Nick: ....... milli_mücahide En Efendi Üye: ....... muntesip En Muhalefet üye: ....... rikopaşa En Bilimsel üye: ....... özgün_genc En Tekrarcı üye: ....... En Milliyetçi üye: ....... En Özgürlükçü üye: ....... Feyza En Aykırı üye: ....... En iyi Yorum yapan Üye: ....... Hüdaverdi, bayonet, yalçın En Kendine güvenen Üye: ....... politikaci, duyguseli En Anlaşılamaz üye: ....... ak_kelebek En Anlaşılır üye: ....... Hüdaverdi, bayonet, özgün_genc, dirilis.f En Yeteneğini yansıtan üye: ....... özgün_genc, duyguseli unuttuklarım varsa affola. tamamen gözlemlerime dayalı bir liste oluşturdum vesselam ![]()
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
ya ben çok ciddiyim nasıl oluyo böyle birşey bide tatlı başbelası olduk iyimi hepten gitti karizmamız çevremdeki insanlara ne derim ben murat bey beni layık gördüğün yerler teşekkurler.... ama 70 milyona ne derim ben şimdi ![]() |
||
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
ahmet abim, heyecanlı derken yanlış anlaşılmasın. bir durum karşısında eli ayağı titreyen anlamında kullanmadım heyecanı. hani başbakanımız diyor ya: aynı heyecanla işimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. işte ordaki heyecan anlamında kullandım ![]() |
||
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
kendimi ben heyecanlı olduğumu ve olamayacağımı zannediyordum.. ve sen benı öyle gördüğün için..çok teşekkur ederim ![]() |
||
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
yok yav ne yaşlanması. deniz baykaldan tam 30 yaş gençsin ![]() |
||
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ay'ı, en, enler, kasım |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |