![]() |
#11 |
![]() Aramıza yeni katılan sergüzeşt kardeşimize "hoşgeldiniz" diyorum öncelikle, tüm arkadaşlarım adına.
![]() Feyza Hanım ve Müjdat Beye kitap tavsiyeleri ve ilgileri için çok teşekkür ediyorum. Kitapların hepsini değerlendirmeye alacağız inşallah. Bu aralar sınavlarımın yoğunluğu dolayısıyla kitap belirleme aşaması biraz aksayacak gibi görünüyor, bundan olayı tüm arkadaşlardan gecikmeyi maruz görmelerini istirham ediyorum :utandım: Önümüzdeki hafta içinde yeni kitabı belirleme anketini sizlere sunmaya çalışacağım inşallah.. Diğer arkadaşlardan da kitap tavsiyelerini hasretle bekliyoruz ![]() İlginiz için tekrar teşekkürler arkadaşlar.. Okumaya, anlamaya, düşünmeye devam inşallah... Beraber Okuyoruz... 1. gönülden 2. çilik 3. oturanboğa 4. HAYATIŞIĞI 5. eddie 6. dirilis.f 7. AY IŞIĞI 8. yalçın 9. siyah gül 07 10. duyguseli 11. parabol 12.Bilgi Müdavimi 13.Enfal 14.ozgun_genc 15. Feyza 16. Müjdat 17.Eva 18.FarukARSLAN 19. [,,::Prizma::,,] 20. Püsküüt 21. sergüzeşt 22. Ve biz.. Özümüze inmek, anlamak ve yaşamak için, okumaya, düşünmeye, tüm bakışları beraberce tahlil etmeye talibiz.. Ben de varım diyorsanız.. Burdayız.. |
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|