Sanırsam sen yorumları ve konuları ya gözlükle takip ediyorsun ya da kendine bir ideolojik enformasyon açıp onun ekseninde yorumlar yapıyorsun.Ben hiçbir şekilde müslüman kardeşime kötü söz söylemem.Bunun için hiçbir fani dünya nedeni yetmez.Lemana olan nefretimi ve yorumlarımı aynen kesip fehmi koruya kopyalaman acizce bir durum.''son alçaklıklarını fehmi koruyla''yaptılardan kastımı,fehmi koru alçaktır olarak bana direkt mal ettin,öncelikle bunun için seni protesto ediyorum,kınamıyorum bak değmez bunun için çünkü.!!!Burdan kastım lemanın alçaklığına fehmi korunun yanlışınıda katıp başbakanımıza saldırmasıdır.Neyse konuyu saptırdıkça saptırdın hüsnnü niyetimi süistimal ettin gerçekten.Ama burada kabahat bende ki konulara ve yorumlara samimice yaklaşmak...!!!Senin gibi cümleleri süsleyip,değiştirmeye çalışmamak.
Bir daha baktım da evet o cümleyi yanlış anlamışım. "Fehmi Koru'nun 'alçaklık' yaptığı" anlamı çıkarılamaz oradan, bunu demek istememişsin, daha dikkatli okumak lazım, burada haklısın. Ama forumun muhtelif yerlerinde bu konuya bakışın benim asıl bahsettiklerimin gerçekliğini ortaya koyuyor.