Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 11-16-2008, 21:14   #11
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
Gölge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Herkes düşüncesinde özgürdür bu kadında böyle konuşarak safını belli etmiştir yaprak dökümü dizisi izleyenlere duyurulur rahat bırakın onları arkadaşlar onların cenneti burası gönlüce yaşasınlar nasıl olsa öbür tarafta kurtaracaktır onları bu dünyada yaptırdıkları kültür merkezleri :D

haayyyy ağzına sağlık yaaaaaa

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-16-2008, 21:16   #12
Kullanıcı Adı
temelli
Alıntı:
Herkes düşüncesinde özgürdür bu kadında böyle konuşarak safını belli etmiştir yaprak dökümü dizisi izleyenlere duyurulur rahat bırakın onları arkadaşlar onların cenneti burası gönlüce yaşasınlar nasıl olsa öbür tarafta kurtaracaktır onları bu dünyada yaptırdıkları kültür merkezleri :D
üste cevabımı yazdım her yerde fazlsıyla cami var birinde ibadet ederim sorun degil ama ülkemeizin kültürlü aydın insnalara ihtiyacı vardır sunu untamyın kendine göre tek müslüman akp sadece onlar cennete gider biz dinsisiz cehenneligiz bilmeden konuşanlara duyurulur tüce islamı kullanları her zaman kınıyoruz
Alt 11-16-2008, 21:16   #13
Kullanıcı Adı
dilemma
Alıntı:
Meçhul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sana sorupta konuşmam tmm mı asıl sen haddini bil
bana sormayacaksınız elbet...
Allahın kitabına sorun derim ben.. sorunda bulabilecek misiniz bir bakalım oturduğunuz yerden birini dinsizlikle suçlamak öyle kolay mıymış?
yazık.. Allah affetsin..
dilemma isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-16-2008, 21:17   #14
Kullanıcı Adı
temelli
Alıntı:
Meçhul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
haayyyy ağzına sağlık yaaaaaa

sana cevap verdim akp nasıl oldugu şeriat özlemi ceken parti hemen belli oluyor size yukarıda yorum yaptım satır arlarını iyi okuyunuz
Alt 11-16-2008, 21:19   #15
Kullanıcı Adı
temelli
Alıntı:
çilik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
VAy gerizekalı insan Temelli Ne yapmaya çalışıyorsun!!!
Ya bu kadar belli etmeyin kendinnizi hadi yavrummm başka kapıyaaa hadiiiii yallahhhh
kendimizi belli etmiyorum kendini saklayanlar utansın sonuna kadar chpliyiz bu forum demkratik bütün fikirlere acık degilmi acaba;)
Alt 11-16-2008, 21:19   #16
Kullanıcı Adı
Gölge
Alıntı:
temelli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
üste cevabımı yazdım her yerde fazlsıyla cami var birinde ibadet ederim sorun degil ama ülkemeizin kültürlü aydın insnalara ihtiyacı vardır sunu untamyın kendine göre tek müslüman akp sadece onlar cennete gider biz dinsisiz cehenneligiz bilmeden konuşanlara duyurulur tüce islamı kullanları her zaman kınıyoruz
Biz İslamı kullanmıyoruz zamanın ebu cehillerine karşı dünyada herşeyden üstün olan Yüce Dinimizi hayatımızın her alanında yaşamaya çalışıyoruz zalimler ve dinsizler için yaşasın cehennem .....
Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-16-2008, 21:21   #17
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
sana cevap verdim akp nasıl oldugu şeriat özlemi ceken parti hemen belli oluyor size yukarıda yorum yaptım satır arlarını iyi okuyunuz

iyi ya şeriat gelirse belki sizde imana gelirsiniz...

adamların öbür tarafını kurtarmaya çalışıyoruz bize dua edeceklerine illa da biz cehennem isteriz diye haykırıyolar... ;)
Alt 11-16-2008, 21:22   #18
Kullanıcı Adı
temelli
Alıntı:

Biz İslamı kullanmıyoruz zamanın ebu cehillerine karşı dünyada herşeyden üstün olan Yüce Dinimizi hayatımızın her alanında yaşamaya çalışıyoruz zalimler ve dinsizler için yaşasın cehennem .....
sizler islamı suan bile kullanıyorsunuz insanları cehennem kavramıyla bazı şeyler ima ederek oy topluyorsunuz yüce islamı biz ve yüce kuranı çok seviyoruz gerekn ibadeti yereine getiriyoruz bu sloganları bırakın dini kullanlar icin yaşasın cehenenm nasıl oluyor acaba;)
Alt 11-16-2008, 21:22   #19
Kullanıcı Adı
ahmetermiş
Camileri cemaat yanı halk kendisi yapar..sizde ne yapacaksanız kendi cebınızden yapın ama her mahalleye yapacaksınız..!
siz yaptınızda yapmayınmı dediler..
nevsehırde beledıyemız çok guzel bir kültürmerkezi yaptı..! ama hiç cami yapmadı..
camiyi halkımız yapar..sizlerde chp lıler olarak yaptırn bır kultur merkezi..

hak ararken lütfen başkalarının hakkına tecavüz etmeyin..chp lı vatandaş ben arabıstanlı değilim ben türküm türkiyeliyim ve muslümanım..
ahmetermiş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-16-2008, 21:23   #20
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
kendimizi belli etmiyorum kendini saklayanlar utansın sonuna kadar chpliyiz bu forum demkratik bütün fikirlere acık degilmi acaba;)

hem CeHaPes liyim diyosun hemde demokratiklik taslıyosun...

çok uçuk ilişkiler...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)