|
![]() |
#1 |
![]() YA BEN o bayana hayret ettim çıkıp ne dedi" ben kendi rızamla chpye geçtim.Bu ülke demokratik bir ülkedir.herkes özgürdür,hürdür.İyi ezberletmişler valla.Ya PAra karşılığında nasıl satıyor insanlar kendini yazıkkkkkkkkk
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() O kadını ben tanıyorum.Hiç bir şekilde para karşılığı satmadı kendini. İnsanların iradesini saygı duy. Hakaretini sana iade ediyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Sadece Chp'ye katıldığı için bir kadına "kendini parayla satıyor" iftirasını atan birisinden bunu beklemek abesle iştigal olurdu zaten. Ne diyelim..Kul hakkına girenleri Allah affetmeyecektir. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
çünkü..eyüp adayıda....saultangazi adayıda...maalesef muhafazakar kesimlerin içinden çıkan kişiler...ve bu sebepledirki aileleri tesettürlü ...ne yazık bilinçli değiller... NOT:ne acıdırki iki tarafıda tanıyorum...bir tarafı yakinen..diğerinide tanıyorum işte...maalesef..normalde olsa banada inandırııcı gelmezdi sizler gibi...ama allah şaşırtınca oluyor demekki...bu durumda allah ıslah eylesin... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ya bu nasıl bi siyasi çizgidir.(!)
türbanı siyasete alet etmeyin diye naralar atan sayın BAY-KILL ın partisi şimdide oyunu tersinden oynamaya karar vermiş anlaşılan!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|