![]() |
#14 | ||
![]() Merhaba Ahmet Ermiş Beyfendi ;
Öncelikle kişisel söylemlerinize karşı cevaplarımı sunmak istiyorum.Yaş tahmininizi nasıl ve hangi cümlelerime yada söylediklerime bağlı olarak yaptınız bilemiyorum.Sanırım forum sitesinin 'Gençlik Meydanı' başlığında yazışıyor olmamızdan ötürüdür bu sanınız.Dilerseniz ben size net olarak belirteyim , 1974 senesinin Mart ayında dünyaya geldim.Bu sebeplerden dolayıdır ki tahmininiz ziyadında yaşadığımız dönem ortaklığı daha fazladır. Ayrıca zat-ı alinizin belirttiği gibi takma adımı birhayli düşünerek seçtim.Nacizane ben ; insanlara 'vesvese' takıntısını birkez daha hatırlatarak belki de muhalif gibi görünse de kesinlikle yapıcı olmaya çalışan yorumlarımla insanların aklında yer edinmesini istedim. Kabul buyurursanız yazdıklarınızı siyaset penceresi çerçevesinde değilde halk edebiyatı statüsünde değerlendireceğim.Parti mensubu iseniz bu sözümün ağır gelebileceği ihtimali için ise sizden şimdiden özür diliyorum. Alıntı:
- Özelleştirme ile gelişen ülke bütçesi geçici olarak gayrisarfi milli hasıla üzerinde etkili olmuş,gün geçtikçe özelleştirme bütçesi bahar ayında eriyen kar gibi yokolup gitmiştir.Çözüm olarak köprü,ulaşım,petrol,elektrik,doğalgaz,ekmek,bakliy at...vb. zamlar ile denge bulmaya çalışılmıştır.Kabul edersiniz yada etmezsiniz ama bu böyledir. Alıntı:
Devletlerde geçiş politikaları halk üzerinde oynanmaz.Bu halk 20-30 senedir kemer sıkma politikalarıyla canhıraş bir mücadele verdi.Çok daha fazlasını halktan isteyemezsiniz,bekleyemezsiniz. Beyfendi ; 70.000 sayısını duydunuz mu ? Kapanan orta ve küçük işletmelerin sayısıdır bu görmüş olduğunuz sayı.Etkilenen birey sayısını hesaplamayı size bırakıyorum. Israrla küçük ve orta işletmelerin kapanmasını büyük işletmelerin daha da fazla büyümesini hedefleyen,yolundan sapmış hızla yoluna devam eden kamyon misalidir ekonomimiz.Tehlikelidir ama düzeltilebilir. Ülkemiz coğrafyası bizler için büyük nimettir.Ülkemizin cefakar insanı bizlerin herşeyidir,yeterki herkesi sahiplenelim ona göre hareket edelim. Bende vermiş olduğunuz yanıtlara teşekkürümü dilim döndüğünce verdiğim yanıt ile iletiyor ve sormak istiyorum "Sizce okumak yaşamak kadar mühim değil midir?" Saygılar sunuyorum. |
|||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|