![]() |
#1 |
![]() son araştırmalar kan grublarıyla beslen me arasında ilişki olabileceğini ortaya koyuyor.
bir kan grubu için mahsurlu yiyecek bir başka kan grubu için faydalı olabiliyor. araştırmacılar bazı insanların niçin çabuk kilo aldığınıda ortayay çıkarıyorlar. işte kan grupları ve beslenme düzeni: 0 grubu:yemeniz gerekenler:et,protein yönünden zengin yiyecekler yememeniz gerekenler:buğday ve diğer tahıllar yapmanız gereken egzersizler:herhangi bir aerobik programı sağlık riskleri:ülser,mafsal iltihabı A grubu:yemeniz gerekenler:sebzeler,karbonhidratlı yiyecekler. yememeniz gerekenler:et ve yağ. yapmanız gereken egzersizler:yürüyüş,beyin jimnastiği. sağlık riskler:kanser ve kalp krizi B grubu:yemeniz gerekenler:et,sebze ve süt ürünleri. yememeniz gerekenler:özellikle yememeniz gereken bir yiyecek yok.aşırıya kaçmamak şartıyla herşeyi yiyebilirsiniz yapmanız gereken egzersizler:yüzme ve yürüyüş. sağlık riskleri:sinirsel hastalıklar AB grubuyemeniz gerekenler:A ve B gruplarında ki yiyecekler sizin içinde geçerlidir yememeniz gerekenler:A veB gruplarındki yiyecekler yapmanız gereken egzersizler:rahatlatıcı,gevşetici hareketler sağlık riskleri:bağışıklık sisteminiz çok güçlü genç beyin dergisi yıl:4 sayı:34
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() paylaşımın için teşekkürler.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() 0 grubu:yemeniz gerekenler:et,protein yönünden zengin yiyecekler
yememeniz gerekenler:buğday ve diğer tahıllar yapmanız gereken egzersizler:herhangi bir aerobik programı sağlık riskleri:ülser,mafsal iltihabı teşekkür ederim.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() okuduğunuz için bende teşekkür ederim
benimde 0 grubu aynıyız kelebekkkk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() vay ben 0 grubuyum ne oluyorum şimdi ölüyormuyum yoksa yaşıyormuyum..
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() metin olun
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() eyvAH öle deme harbiden bi acaip oluyorum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ama ben et yemeyi cok seviyorum :'(
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() a grubu canımı sıktı..
ab grubu ne şanslı kardeşim öyle hem bağışıklıkları güçlü hemde yiyecek konusunda alternetif bir listeye sahipler |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|