Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Spor Toto Süper Lig Anadolu Takımlarımız ve Spor Toto Süper Lig

Stil
Seçenekler

Alt 12-30-2008, 13:46   #1
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Thumbs up Bursasporun Yeni Teknik Patronu Adı Gibi;SAĞLAM

Başkan Yazıcı Bursaspor’un yeni teknik patronunu belirledi
30-12-2008
Başkan İbrahim Yazıcı ile İstanbul’da bir araya gelen genç teknik adamla 3,5 yıllığına anlaştı. Ertuğrul Hoca 2 Ocak’ta Bursa’da olacak.

İŞLEM TAMAM

Güvenç Kurtar’ın istifasının ardından 7 gündür teknik adam arayışına giren Bursaspor nihayet hocasını buldu… Başkan İbrahim Yazıcı dün İstanbul’da bir araya geldiği Ertuğrul Sağlam ile 3,5 yıllığına anlaşmaya vardı. Yeşil beyazlı takımın teknik patronluğunu üstlenecek olan Samsunspor, Kayserispor ve Beşiktaş’ın eski çalıştırıcısı Ertuğrul Sağlam’ın 2 Ocak’ta Bursa’ya gelerek yeşil beyazlı takımın başında çalışmalara başlayacağı açıklandı.
POTANSİYELİ BÜYÜK CAMİA

Başkan İbrahim Yazıcı ile dün akşam yaptığı görüşme öncesinde gün içerisinde soruları yanıtlayan Ertuğrul Sağlam, “Sayın başkan bana daha önce teklifte bulunduğunda, ben de Bursaspor potansiyeli büyük bir camia, şartlar oluşursa çalışabileceğimi söylemiştim. Bursaspor önemli bir camia. Tabii ki orada herkes çalışmak ister. Bursa camiası olumlu yönlendirirse bu takım şampiyonluğa oynayacak kaliteye sahip. Dolayısıyla bizim de teknik olarak uyuşabileceğimiz bir kulüp olarak düşünmüştük” dedi.

Uzgur ile devam
Bursaspor’un yeni teknik patronu Ertuğrul Sağlam’ın yardımcılarından biri de halen kulüpte görev yapan Ersel Uzgur olacak.

Ertuğrul Sağlam’ın kariyeri
19 Kasım 1969 Zonguldak doğumlu Ertuğrul Sağlam, Gaziantep, Samsun ve Beşiktaş’taki aktif futbol hayatından sonra antrenör olarak görev yapmaya başladı. Sağlam, 2003-2005 sezonlarında Samsunspor’da yardımcı antrenörlük ve teknik direktörlük yaptı. 2005-2007 yılları arasında Kayserispor’da görev yaparken elde ettiği başarılarla Şampiyonlar Ligi’nin resmi dergisi olan Champions’un gelecek vaat eden 20 teknik direktöründen biri olarak gösterildi. Mayıs 2007’de Beşiktaş ile anlaşan Sağlam 7 Ekim 2008’de istifa etti.

ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-30-2008, 13:48   #2
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Buna en çok sevinenlerden biride kesinlikle benim.Yeşil Bursamız için hayırlara vesile olacağını düşünüyorum.Gerek sahip olduğu karaker,gerekse kişiliği ile sevdiğim Ertuğrul Sağlam'ın Bursaspor'un başına getirilmesinde emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.
Alt 01-04-2009, 17:47   #3
Kullanıcı Adı
suayip_caliskan
bursasporumuza hayırlı uğurlu olsun kıymetini bilmeyenler utansın.Bursada ona gözü gibi bakacak uzun süredir böyle bir hoca bekliyorduk.Teşekürler adam gibi adam ertuğrul sağlam.
suayip_caliskan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-04-2009, 17:51   #4
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alıntı:
suayip_caliskan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bursasporumuza hayırlı uğurlu olsun kıymetini bilmeyenler utansın.Bursada ona gözü gibi bakacak uzun süredir böyle bir hoca bekliyorduk.Teşekürler adam gibi adam ertuğrul sağlam.
Kesinlikle kardeşim,Bursamız için hayırlı ve uğurlu geleceğini şimdiden ilan edebiliyorum.Bursasporun makus kaderini değiştirir inşALLAH.
Alt 01-05-2009, 21:09   #5
Kullanıcı Adı
suayip_caliskan

Alt 01-05-2009, 21:10   #6
Kullanıcı Adı
suayip_caliskan
fazla söze gerek yok fotolar ortada duruşu ile insanlara güven veren adam hoşgeldin bursamıza ertuğrul hoca

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
bursaspor, ertuğrul sağlam, lig

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)