|
|
|
|
#1 |
|
Faruk Kardeş biliyorum bu sözü bu sitede çok kullanıyorum ama , ne yaparsın yeri geldi. SÖYLESEM TESİRİ YOK,SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL...
Daha birkaç gün önce yine bu forumda Nuh Gönültaş denen DOLMAKALEM'in Erbakan hakkındaki mesnetsiz iddiaları üzerine tartışıyorduk hani. Hani bu DOLMAKALEM Nuh Konya da yahudi uçaklarının eğitim uçuşlarına Erbakanın izin verdiğini iddia etmişti de daha sonra BALON olduğu ortaya çıkınca bu DOLMAKALEM Nuh özür dileme noktasına gelmişti. Gerçi böyle insanlar o erdemi de gösterecek kapasitede değillerdir. İşte bu konuda tartışırken ben demiştimki; ''Tayyib Erdoğan da ADL örgütünden(Yahudi Örgütüdür) Cesaret Ödülü almıştır.'' ''MSB Görüntülü İstihbarat İhalesini İsrailli şirketlerre vermiştir.'' ''Ayrıca İsrailden Heron uçakları alındı'' Benim bu sözlerim üzerine forumda en başta sen olmak üzere hep bir ağızdan beni siyaset bilmemekle suçlamıştınız. Size göre bu Ülke menfaatleri için gerekli bir işbirliğiydi.Gerektiğinde Allah'ın lanetlediği bu kavimle işbirliği yapmakla dost olmuş sayılmayacağınızı iddia ediyordunuz. E ne oldu da bir anda değişti senin siyaset anlayışın. Tansu Çiller ülke menfaati için işbirliği yapmış Yahudilerle ne varki bunda. Yaptığı işlerin karşılığını da ÜSTÜN HİZMET MADALYASI olarak almış. Ne var bunda. Erdoğan da Yahudilerden ödül almıştı. Şimdi ikisi arasındaki 7 farkı bul bakalım. Çiller mi kötü kadın , Erdoğan mı iyi adam.
|
|
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|