|
![]() |
#1 |
![]() ![]() Bu 1920'lerden bir hatırlatma...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ![]() Bu da 2006'da, Amerikan Silahlı Kuvvetler dergisinde yayınlanan BOP yani Dünya Yarılışı, pardon Barışı (!) haritası! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Başbakan R.Tayyip Erdoğan'dan görüntülü alıntılar;
http://www.dailymotion.com/video/x83o3l_bop-ebakan-tayyip-suunu-tiraf-etti_news http://www.dailymotion.com/video/x83...iraf-etti_news |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() "AkKelebek" hayırdır? Yoksa muhalif seslere karşı oluşunuzu burda da mı gösteriyorsunuz
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Heh, edebini bileceksin. Öyle konuşacaksın. Başbakan geçen konuşmasında da biz eşbaşkanlığını yapmadık demedi. Bize verilen görev vardı bunu üstlendik ancak proje doğmadan ölü proje haline geldi. Bizim bu proje ile ilgili attığımız herhangi bir imza da yoktur. DEDİ.. Verdiğin videoda işte yine bunları söylüyor. Size 'dayatılan'lar farklı olduğu için, sizde bunlara kolaylıkla boyun eğdiğiniz için 'tuhaf' geliyor.. Yoksa alışkınsınız siz, adamlar anlaşsın dünyayı kaynatsın, biz ööööylece bakalım.. Yok öyle.. Ben seçmiş isem o meclisi. Ordan biri gidecek BENİM ortadoğuma gözdikenin projesi, antlaşması vs. ya karşısında duracak ya da 'eşbaşkanı' vs. gibilerinden bizzat içinde olup olup biteni DENETLEYECEK. Biz pısırık, ödlek, her avrupa başkanının önünde el pençe divanda duran başkanları geçtik.. Siz hala oralarda iseniz bilemem.. Ancak ülkeyi 'taş devri'ne de götürmeyiz ![]() Tekrar söylüyorum. Edebinizi aşmayın. Bu ve bu gibi ötüşleri kendi çöplüğünüzde ve kendi ininizde yapabilirsiniz ancak. Tamam mı?. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
farukarslan kardeşim bu lafım da sana.geçenlerde hakan(albayrak) abiye de dedim sayın başbakanımızın hatasından biri islamla alakası olmayan kafir insanların verdiği görevi üstlenmekten şeref duyduğunu söylemesidir.lütfen sen söyleme bunu kardeş. hiçkimse unutmasın müslümanlar ancak müslümanların verdiği görevi yapar. caiz değildir kafirin verdiği görevi yapmak veya onunla övünmek.... üstelik verilen bu görevin mahiyeti belli iken ALLAH muhafaza.. bir lafım da saadetli kardeşlere...lütfen biraz daha sakin olalım bakın buraya geliyorsanız birbirimizi krımadan konuşalım lütfen.iki taraf da hatalıolabiliriz önemli olan hataları affetmektir...islamda misafiri kovmak yoktur.misafirmizsiniz ben de misafirim tabi yeniyim siz biz misafirliğimizi ev sahipleri de ev sahipliğini yaparsa ALLAH I memnun etmiş oluruz ha ne dersiniz ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
Bakın efendim, '' islamla alakası olmayan kafir insanların verdiği görevi üstlenmekten şeref duyduğunu söylemesidir '' lafını Başbakan sıfatını taşıtan biri için kullanamazsınız.. Nüfus çoğunluğu ne kadar müslüman ülke olursak olalım 'devlet' işlerinde 'din' olmuyor ülkemizde.. Yani bu meselelerde ah bu kafir boşver, bak şu dindaşım el uzatayım yok! Önce ülke menfaati, sonra boynunda bir ilmek: LAİKLİK!. Bunun üstüne kalkıpta: hiçkimse unutmasın müslümanlar ancak müslümanların verdiği görevi yapar. caiz değildir kafirin verdiği görevi yapmak veya onunla övünmek.... üstelik verilen bu görevin mahiyeti belli iken ALLAH muhafaza.. derseniz sorarlar: Sahi, ne diyorsunuz siz?.. diye... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |