Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Tartışıyorum Tüm Partililerin,Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 01-22-2009, 13:31   #1
Kullanıcı Adı
genişzaman
Alıntı:
yalçın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Siz beni hiç anlamıyorsunuz , üzgünüm meseleyi kişilere indirgeme yerine evrensel hukuk ve demokrasinin ne olduğu hakkında bence biraz bilgi siz edinin

Size kimin peşinden gittiğinizi görme fırsatı veriyorum, bu fırsatı tepiyorsanız "Evrensel Hukuk ve Demokrasi" den nasibinizi almamışsınız demektir.

genişzaman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-22-2009, 13:44   #2
Kullanıcı Adı
genişzaman
Sy. Yalçın;

Kaçak oynadığınızın farkındayım. Düşüncelerinizde samimiyseniz ve söylemlerinizde olduğu gibi farklı düşüncelere saygılıysanız ispatlarımı sunmamı beklersiniz.

Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim; "BIRAKINIZ YAPSINLAR, BIRAKINIZ GEÇSİNLER" söylemiyle sadece Amerikancı demokrat olunabilir,zira onlar da yıllarca bu söylemle dünyanın anasını ağlattılar ve hala ağlatıyorlar.,

Bazen bazı şeylerde görünenin içyüzüne bakılmayabilir, bu insanları psikolojik açıdan tatmin eder ama sözkonusu olan ülke menfaatleriyse bu tarz bir bireysellik asla kabul edilemez.
Alt 01-22-2009, 14:04   #3
Kullanıcı Adı
genişzaman
Alıntı:
Neden kaçak oynayan hakkında bu denli keskin hesap içindesiniz , benim olduğu kadar sizinde kacak oynama riskiniz yokmu bunun kararını vicdanlar belirler öyle değilmi.

Kaçak oynayan ben olsam vicdanım rahatsızlık duymaz, ama şimdi vicdanım rahat değil, neden mi? Çünkü size bilmeniz gereken birşeyleri aktaramamış durumdayım, bu yüzden vicdanım rahat değil...
Alt 01-22-2009, 14:19   #4
Kullanıcı Adı
genişzaman
Alıntı:
Samimiyet içinde bir şeylerin iyi gitmediği içinde olmanız kendi dünya görüşlerinizle ilişik şeylerdir saygı gösteririrm , ama bizler acısından bir şeylerin daha iyi olması gönül verdiğimiz parti nazarı ile olacaktır. Yorumlar için teşekkür ederim

Demek parti nazarı ile olacak, o zaman parti genel başkanının söylemleri de önemli, öyle değil mi?
Alt 01-22-2009, 14:22   #5
Kullanıcı Adı
genişzaman
Başbakan R.Tayyip Erdoğan'dan görüntülü alıntılar;

http://www.dailymotion.com/video/x83o3l_bop-ebakan-tayyip-suunu-tiraf-etti_news

http://www.dailymotion.com/video/x83...iraf-etti_news

Parti Genel Başkanı ve dolayısıyla Parti nazarında birşeylerin daha iyi olması...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)